Puree van aubergine en bloemkool
Puree van aubergine en bloemkool

Puree van aubergine en bloemkool

Hoofdgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Schil de aardappel en snij in blokjes.

  4. Snij de aubergine en de bloemkool in stukjes.

  5. Bereiding:
  6. Kook de aardappel, de aubergine en de bloemkool 15 min. afgedekt in een bodempje water.

  7. Mix fijn en voeg de plantaardige olie toe.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Schil de aardappel en snij in blokjes.

  4. Snij de aubergine en de bloemkool in stukjes.

  5. Bereiding:
  6. Kook de aardappel, de aubergine en de bloemkool 15 min. afgedekt in een bodempje water.

  7. Mix fijn en voeg de plantaardige olie toe.

Bekijk het recept digitaal