In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Snij de aardappelen in blokjes.
Verwijder de dikke nerf van de koolbladeren en snij ze in reepjes.
Snipper de sjalot en het halve knoflookteentje.
Smelt de boter in een pan. Stoof de sjalot en het knoflook glazig.
Doe er de groenekoolreepjes bij en leg er de aardappelblokjes bovenop. Voeg de bouillon en de room toe en kruid met een weinig nootmuskaat, peper en zout.
Laat gedurende 25 min. op een zacht vuur gaar worden. Schep tussendoor eens om, om aanbranden te voorkomen.
Haal de pan van het vuur en haal de bereiding door een roerzeef of maak fijn met een pureestamper. Kruid met peper en zout.
Bereiding
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Snij de aardappelen in blokjes.
Verwijder de dikke nerf van de koolbladeren en snij ze in reepjes.
Snipper de sjalot en het halve knoflookteentje.
Smelt de boter in een pan. Stoof de sjalot en het knoflook glazig.
Doe er de groenekoolreepjes bij en leg er de aardappelblokjes bovenop. Voeg de bouillon en de room toe en kruid met een weinig nootmuskaat, peper en zout.
Laat gedurende 25 min. op een zacht vuur gaar worden. Schep tussendoor eens om, om aanbranden te voorkomen.
Haal de pan van het vuur en haal de bereiding door een roerzeef of maak fijn met een pureestamper. Kruid met peper en zout.