Puree van Romeinse sla
Puree van Romeinse sla

Puree van Romeinse sla

Hoofdgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Bereiding (25 min.)
  3. Schil de aardappel en snij in blokjes. Snij de Romeinse slaharten in fijne reepjes.

  4. Kook de aardappel en de slaharten 15 à 20 min. in water.

  5. Mix tot een gladde puree en meng met de plantaardige olie.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Bereiding (25 min.)
  3. Schil de aardappel en snij in blokjes. Snij de Romeinse slaharten in fijne reepjes.

  4. Kook de aardappel en de slaharten 15 à 20 min. in water.

  5. Mix tot een gladde puree en meng met de plantaardige olie.

Bekijk het recept digitaal