Puree van wortel en sweet potato met kalfsburger
Puree van wortel en sweet potato met kalfsburger

Puree van wortel en sweet potato met kalfsburger

Hoofdgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Schil de wortelen en de halve zoete aardappel en snij in grove stukken.

  3. Stoom of kook de stukken zoete aardappel en de wortelen gaar. Giet af.

  4. Verhit intussen de olijfolie in een braadpan en bak de kalfsburger 4 à 5 min. aan elke kant.

  5. Plet de gebakken kalfsburger samen met de zoete aardappel, de wortelen en de olie of margarine tot een grove puree.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Schil de wortelen en de halve zoete aardappel en snij in grove stukken.

  3. Stoom of kook de stukken zoete aardappel en de wortelen gaar. Giet af.

  4. Verhit intussen de olijfolie in een braadpan en bak de kalfsburger 4 à 5 min. aan elke kant.

  5. Plet de gebakken kalfsburger samen met de zoete aardappel, de wortelen en de olie of margarine tot een grove puree.

Bekijk het recept digitaal