- Bewaar

- Bewaar
Quiche met frutti di mare en courgette
Onze drankensuggesties
Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C. `La Cala' Sella e Mosca - Sardegna - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de frutti di mare oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Rasp de pecorino.
-
Breek de eieren in een kom en klop los met een vork.
-
Kruid met peper en zout en roer er de ricotta onder. - Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Kook de diepgevroren erwten 10 min. onaf gedekt in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Leg het bladerdeeg samen met het bakpapier in een taartvorm (Ø 26 cm). Prik er een aantal keren in met een vork.
-
Verdeel de erwten en de frutti di mare over het bladerdeeg. Bestrooi met de geraspte pecorino en overgiet met het eiermengsel. Verdeel er de ourgetteschijfjes over.
-
Zet de quiche 50 min. in de voorverwarmde oven. Als hij te donker wordt, dek dan af met aluminium folie. De quiche is klaar als u er een mes insteekt en het er droog uitkomt.
-
Afwerking:
-
Serveer met een slaatje van rucola en tomaten.
Onze drankensuggesties
Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C. `La Cala' Sella e Mosca - Sardegna - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de frutti di mare oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Rasp de pecorino.
-
Breek de eieren in een kom en klop los met een vork.
-
Kruid met peper en zout en roer er de ricotta onder. - Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Kook de diepgevroren erwten 10 min. onaf gedekt in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Leg het bladerdeeg samen met het bakpapier in een taartvorm (Ø 26 cm). Prik er een aantal keren in met een vork.
-
Verdeel de erwten en de frutti di mare over het bladerdeeg. Bestrooi met de geraspte pecorino en overgiet met het eiermengsel. Verdeel er de ourgetteschijfjes over.
-
Zet de quiche 50 min. in de voorverwarmde oven. Als hij te donker wordt, dek dan af met aluminium folie. De quiche is klaar als u er een mes insteekt en het er droog uitkomt.
-
Afwerking:
-
Serveer met een slaatje van rucola en tomaten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C. `La Cala' Sella e Mosca - Sardegna - Italië