- Bewaar

- Bewaar
Quiche met prei, geitenkaas en walnoten
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Speciaalbier Wijn Nobilo 'Regional Collection' Sauvignon Blanc Marlborough - Nieuw-Zeeland
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de preiwitten in ringen van 1/2 cm.
-
Hak de walnootpitten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje steekt en erover rolt met een deegrol of glazen fles).
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Smelt de boter in een kookpot en stoof de prei 15 min. Kruid met de tijm, peper en zout.
-
Leg ondertussen het bladerdeeg met het bakpapier in een taartvorm (Ø 28 à 30 cm). Prik er enkele keren in met een vork.
-
Klop de eieren los met de melk en kruid met peper en zout.
-
Meng de geitenkaas en 2/3 van de grofgehakte walnootpitten onder de prei.
-
Verdeel de preimengeling over het bladerdeeg. Giet er het eiermengsel over.
-
Bestrooi met de rest van de walnootpitten en zet 40 min. in de voorverwarmde oven. De quiche is klaar als u er een mes in steekt en het er droog uitkomt.
-
Afwerking:
-
Snij de quiche in punten en serveer lauw of warm met een slaatje.
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Speciaalbier Wijn Nobilo 'Regional Collection' Sauvignon Blanc Marlborough - Nieuw-Zeeland
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de preiwitten in ringen van 1/2 cm.
-
Hak de walnootpitten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje steekt en erover rolt met een deegrol of glazen fles).
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Smelt de boter in een kookpot en stoof de prei 15 min. Kruid met de tijm, peper en zout.
-
Leg ondertussen het bladerdeeg met het bakpapier in een taartvorm (Ø 28 à 30 cm). Prik er enkele keren in met een vork.
-
Klop de eieren los met de melk en kruid met peper en zout.
-
Meng de geitenkaas en 2/3 van de grofgehakte walnootpitten onder de prei.
-
Verdeel de preimengeling over het bladerdeeg. Giet er het eiermengsel over.
-
Bestrooi met de rest van de walnootpitten en zet 40 min. in de voorverwarmde oven. De quiche is klaar als u er een mes in steekt en het er droog uitkomt.
-
Afwerking:
-
Snij de quiche in punten en serveer lauw of warm met een slaatje.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Speciaalbier Wijn Nobilo 'Regional Collection' Sauvignon Blanc Marlborough - Nieuw-Zeeland