Quiche met tomaten en salami
Quiche met tomaten en salami

Quiche met tomaten en salami

Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 631 kcal
Vet 47 g
Koolhydraat 26.3 g
Eiwit 25 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snij de salami in reepjes.

  4. Snipper het basilicum fijn.

  5. Scheur de mozzarella in stukjes.

  6. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  7. Bereiding:
  8. Klop de eieren los in een mengkom samen met de lichte room. Kruid met de oregano, peper en zout.

  9. Leg het bladerdeeg met het bakpapier in een taartvorm. Prik er een paar keer in met een vork.

  10. Verdeel de reepjes salami over het deeg en leg er de trostomaatjes, de mozzarella en het basilicum op. Giet er het eiermengsel over en bestrooi met de pijnboompitten.

  11. Zet de quiche ± 50 min. in de voorverwarmde oven (de quiche is klaar als u er een mes in steekt en het er droog uitkomt). Haal uit de oven en laat afkoelen.

  12. Afwerking:
  13. Snij de quiche in 4 en serveer met een groen slaatje.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snij de salami in reepjes.

  4. Snipper het basilicum fijn.

  5. Scheur de mozzarella in stukjes.

  6. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  7. Bereiding:
  8. Klop de eieren los in een mengkom samen met de lichte room. Kruid met de oregano, peper en zout.

  9. Leg het bladerdeeg met het bakpapier in een taartvorm. Prik er een paar keer in met een vork.

  10. Verdeel de reepjes salami over het deeg en leg er de trostomaatjes, de mozzarella en het basilicum op. Giet er het eiermengsel over en bestrooi met de pijnboompitten.

  11. Zet de quiche ± 50 min. in de voorverwarmde oven (de quiche is klaar als u er een mes in steekt en het er droog uitkomt). Haal uit de oven en laat afkoelen.

  12. Afwerking:
  13. Snij de quiche in 4 en serveer met een groen slaatje.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 631 kcal
Vet 47 g
Koolhydraat 26.3 g
Eiwit 25 g

Bekijk het recept digitaal