- Bewaar

- Bewaar
Quiche met tomaten en salami
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de salami in reepjes.
-
Snipper het basilicum fijn.
-
Scheur de mozzarella in stukjes.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Klop de eieren los in een mengkom samen met de lichte room. Kruid met de oregano, peper en zout.
-
Leg het bladerdeeg met het bakpapier in een taartvorm. Prik er een paar keer in met een vork.
-
Verdeel de reepjes salami over het deeg en leg er de trostomaatjes, de mozzarella en het basilicum op. Giet er het eiermengsel over en bestrooi met de pijnboompitten.
-
Zet de quiche ± 50 min. in de voorverwarmde oven (de quiche is klaar als u er een mes in steekt en het er droog uitkomt). Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Afwerking:
-
Snij de quiche in 4 en serveer met een groen slaatje.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de salami in reepjes.
-
Snipper het basilicum fijn.
-
Scheur de mozzarella in stukjes.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Klop de eieren los in een mengkom samen met de lichte room. Kruid met de oregano, peper en zout.
-
Leg het bladerdeeg met het bakpapier in een taartvorm. Prik er een paar keer in met een vork.
-
Verdeel de reepjes salami over het deeg en leg er de trostomaatjes, de mozzarella en het basilicum op. Giet er het eiermengsel over en bestrooi met de pijnboompitten.
-
Zet de quiche ± 50 min. in de voorverwarmde oven (de quiche is klaar als u er een mes in steekt en het er droog uitkomt). Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Afwerking:
-
Snij de quiche in 4 en serveer met een groen slaatje.