- Bewaar

- Bewaar
Quichehapje met zalm en courgette
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij de ongeschilde courgette in fijne schijfjes.
-
Klop de eieren los samen met de room en de Italiaanse kruiden. Kruid met peper en zout.
-
Leg het vel bladerdeeg samen met het bakpapier in een taartvorm. Duw het deeg goed in de vorm en prik er enkele keren in met een vork.
-
Verdeel er de gerookte zalmsnippers over en leg er de courgetteschijfjes dakpansgewijs op. Bestrooi met de gedroogde tomaten en giet er de losgeklopte eieren over.
-
Zet 40 à 45 min. in de voorverwarmde oven. De quiche is klaar als u er een mes in steekt en het er droog uitkomt.
-
Afwerking:
-
Snij de quiche in 25 stukken. Serveer warm of koud.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij de ongeschilde courgette in fijne schijfjes.
-
Klop de eieren los samen met de room en de Italiaanse kruiden. Kruid met peper en zout.
-
Leg het vel bladerdeeg samen met het bakpapier in een taartvorm. Duw het deeg goed in de vorm en prik er enkele keren in met een vork.
-
Verdeel er de gerookte zalmsnippers over en leg er de courgetteschijfjes dakpansgewijs op. Bestrooi met de gedroogde tomaten en giet er de losgeklopte eieren over.
-
Zet 40 à 45 min. in de voorverwarmde oven. De quiche is klaar als u er een mes in steekt en het er droog uitkomt.
-
Afwerking:
-
Snij de quiche in 25 stukken. Serveer warm of koud.