- Bewaar

- Bewaar
Quinoa-frambozensalade met gebakken paraguayo - perziken
Onze drankensuggesties
Bier Achel Blond Blond trappistenbier Wijn Les Trois Colonnes rosé A.O.P. Bordeaux
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Maak de vinaigrette: plet ± 6 frambozen door een zeef en meng het sap met 3 eetl. olijfolie, 1 eetl. citroensap, zwarte peper en zout.
-
Snij de perziken in 4 en verwijder de pit. Omwikkel elk partje met 1 plakje spek.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes van 1 cm en besprenkel met 2 eetl. citroensap. Kruid met peper en zout.
-
Spoel de quinoa onder koud water in een fijne zeef.
-
Snij de radijzen in 4.
-
Bereiding:
-
Kook de quinoa 20 min. in 5 dl water.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de perzikpartjes 2 à 3 min. aan elke kant goudbruin.
-
Meng de sla met de radijzen, de avocadoblokjes, de 2 soorten pitten, de quinoa, de frambozen en de perziken. Werk af met de frambozenvinaigrette. Verkruimel er de feta over.
Onze drankensuggesties
Bier Achel Blond Blond trappistenbier Wijn Les Trois Colonnes rosé A.O.P. Bordeaux
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Maak de vinaigrette: plet ± 6 frambozen door een zeef en meng het sap met 3 eetl. olijfolie, 1 eetl. citroensap, zwarte peper en zout.
-
Snij de perziken in 4 en verwijder de pit. Omwikkel elk partje met 1 plakje spek.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes van 1 cm en besprenkel met 2 eetl. citroensap. Kruid met peper en zout.
-
Spoel de quinoa onder koud water in een fijne zeef.
-
Snij de radijzen in 4.
-
Bereiding:
-
Kook de quinoa 20 min. in 5 dl water.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de perzikpartjes 2 à 3 min. aan elke kant goudbruin.
-
Meng de sla met de radijzen, de avocadoblokjes, de 2 soorten pitten, de quinoa, de frambozen en de perziken. Werk af met de frambozenvinaigrette. Verkruimel er de feta over.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Achel Blond Blond trappistenbier Wijn Les Trois Colonnes rosé A.O.P. Bordeaux