Quinoa-frambozensalade met gebakken paraguayo - perziken
Quinoa-frambozensalade met gebakken paraguayo - perziken

Quinoa-frambozensalade met gebakken paraguayo - perziken

Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 788 kcal
Vet 50.2 g
Verzadigd vet 15.6 g
Koolhydraat 48.6 g
Suiker 13.5 g
Vezel 7.9 g
Eiwit 31.6 g
Zout 2.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Maak de vinaigrette: plet ± 6 frambozen door een zeef en meng het sap met 3 eetl. olijfolie, 1 eetl. citroensap, zwarte peper en zout.

  4. Snij de perziken in 4 en verwijder de pit. Omwikkel elk partje met 1 plakje spek.

  5. Snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes van 1 cm en besprenkel met 2 eetl. citroensap. Kruid met peper en zout.

  6. Spoel de quinoa onder koud water in een fijne zeef.

  7. Snij de radijzen in 4.

  8. Bereiding:
  9. Kook de quinoa 20 min. in 5 dl water.

  10. Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de perzikpartjes 2 à 3 min. aan elke kant goudbruin.

  11. Meng de sla met de radijzen, de avocadoblokjes, de 2 soorten pitten, de quinoa, de frambozen en de perziken. Werk af met de frambozenvinaigrette. Verkruimel er de feta over.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Maak de vinaigrette: plet ± 6 frambozen door een zeef en meng het sap met 3 eetl. olijfolie, 1 eetl. citroensap, zwarte peper en zout.

  4. Snij de perziken in 4 en verwijder de pit. Omwikkel elk partje met 1 plakje spek.

  5. Snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes van 1 cm en besprenkel met 2 eetl. citroensap. Kruid met peper en zout.

  6. Spoel de quinoa onder koud water in een fijne zeef.

  7. Snij de radijzen in 4.

  8. Bereiding:
  9. Kook de quinoa 20 min. in 5 dl water.

  10. Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de perzikpartjes 2 à 3 min. aan elke kant goudbruin.

  11. Meng de sla met de radijzen, de avocadoblokjes, de 2 soorten pitten, de quinoa, de frambozen en de perziken. Werk af met de frambozenvinaigrette. Verkruimel er de feta over.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 788 kcal
Vet 50.2 g
Verzadigd vet 15.6 g
Koolhydraat 48.6 g
Suiker 13.5 g
Vezel 7.9 g
Eiwit 31.6 g
Zout 2.7 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Achel Blond Blond trappistenbier Wijn Les Trois Colonnes rosé A.O.P. Bordeaux

Bekijk het recept digitaal