- Bewaar

- Bewaar
Quinoa met spruiten, pastinaak en amandelschilfers
Onze drankensuggesties
Wijn L'Artiste Pinot Noir Vin de France Bier Leffe Bruin 0,0 % Alcoholvrij bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Kook de quinoa 20 min. in lichtgezouten water.
-
Schil intussen de pastinaken en snij in blokjes van 1 cm. Snij de spruitjes in 4 en snipper de ui fijn. Pluk de blaadjes van de takjes tijm.
-
Bak de amandelschilfers goudbruin in een braadpan zonder vetstof.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de ui 1 min. Roer er de groenten onder en bak 20 min. goudbruin. Kruid met de tijm, peper en zout.
-
Giet de quinoa af en meng onder de groenten. Verdeel over de borden en verkruimel er de feta over. Werk af met de amandelschilfers.
Onze drankensuggesties
Wijn L'Artiste Pinot Noir Vin de France Bier Leffe Bruin 0,0 % Alcoholvrij bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Kook de quinoa 20 min. in lichtgezouten water.
-
Schil intussen de pastinaken en snij in blokjes van 1 cm. Snij de spruitjes in 4 en snipper de ui fijn. Pluk de blaadjes van de takjes tijm.
-
Bak de amandelschilfers goudbruin in een braadpan zonder vetstof.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de ui 1 min. Roer er de groenten onder en bak 20 min. goudbruin. Kruid met de tijm, peper en zout.
-
Giet de quinoa af en meng onder de groenten. Verdeel over de borden en verkruimel er de feta over. Werk af met de amandelschilfers.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn L'Artiste Pinot Noir Vin de France Bier Leffe Bruin 0,0 % Alcoholvrij bier