- Bewaar

- Bewaar
Quinoa met witte selder, quornfilet en kerrieyoghurt
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C. 'La Cala' Sella & Mosca Sardegna - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij de witte selder in blokjes van 1 cm.
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Snij de ongeschilde appelen in stukjes van 2 cm.
-
Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water.
-
Snipper de platte peterselie grof.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de sjalot 1 min.
-
Voeg de selderblokjes en de quinoa toe en roerbak 1 à 2 min.
-
Overgiet met de groentebouillon, dek af en laat 20 min. garen op een zacht vuur.
-
Roer er de laatste 10 min. de appelblokjes onder.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de quornfilets 2 à 3 min. goudbruin aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Meng de Griekse yoghurt met het kerriepoeder en de platte peterselie (hou een beetje opzij voor de afwerking). Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Snij de quornfilets in repen en verdeel samen met de quinoa over de borden. Werk af met een eetlepel kerrieyoghurt en peterselie.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. 1 Snij 100 g witte selder en 1/2 ongeschilde appel in stukjes. 2 Kook de selder samen met 30 g quinoa 20 min. gaar in water. Voeg na 10 min. de appel toe. Giet af. 3 Mix tot een gladde puree en meng er 1 koffiel. plantaardige olie.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C. 'La Cala' Sella & Mosca Sardegna - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij de witte selder in blokjes van 1 cm.
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Snij de ongeschilde appelen in stukjes van 2 cm.
-
Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water.
-
Snipper de platte peterselie grof.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de sjalot 1 min.
-
Voeg de selderblokjes en de quinoa toe en roerbak 1 à 2 min.
-
Overgiet met de groentebouillon, dek af en laat 20 min. garen op een zacht vuur.
-
Roer er de laatste 10 min. de appelblokjes onder.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de quornfilets 2 à 3 min. goudbruin aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Meng de Griekse yoghurt met het kerriepoeder en de platte peterselie (hou een beetje opzij voor de afwerking). Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Snij de quornfilets in repen en verdeel samen met de quinoa over de borden. Werk af met een eetlepel kerrieyoghurt en peterselie.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. 1 Snij 100 g witte selder en 1/2 ongeschilde appel in stukjes. 2 Kook de selder samen met 30 g quinoa 20 min. gaar in water. Voeg na 10 min. de appel toe. Giet af. 3 Mix tot een gladde puree en meng er 1 koffiel. plantaardige olie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C. 'La Cala' Sella & Mosca Sardegna - Italië