- Bewaar

- Bewaar
Quinoabowl met ananas en zwartoogbonen
Onze drankensuggesties
Wijn Gewurztraminer ‘Tradition’ A.O.P. Alsace Cave de Bennwihr Bier Vedett Extra Ordinary IPA Blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Kook de quinoa (instructies: zie verpakking).
-
Giet intussen de zwartoogbonen en de maïs af en spoel onder koud water. Laat de ananasstukjes uitlekken. Snij de minikomkommers in schijfjes en de tomaten in blokjes. Meng alles.
-
Snipper de koriander fijn en pers de limoen.
-
Maak de dressing met de olijfolie, het limoensap, peper en zout. Sprenkel over de salade en meng voorzichtig.
-
Serveer de quinoa in kommetjes en doe er de bonensalade bij. Werk af met de koriander en de cashewnoten.
Tip
Minikomkommers zijn ook lekker voor onderweg. De ideale evenwichtige snack!
Onze drankensuggesties
Wijn Gewurztraminer ‘Tradition’ A.O.P. Alsace Cave de Bennwihr Bier Vedett Extra Ordinary IPA Blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Kook de quinoa (instructies: zie verpakking).
-
Giet intussen de zwartoogbonen en de maïs af en spoel onder koud water. Laat de ananasstukjes uitlekken. Snij de minikomkommers in schijfjes en de tomaten in blokjes. Meng alles.
-
Snipper de koriander fijn en pers de limoen.
-
Maak de dressing met de olijfolie, het limoensap, peper en zout. Sprenkel over de salade en meng voorzichtig.
-
Serveer de quinoa in kommetjes en doe er de bonensalade bij. Werk af met de koriander en de cashewnoten.
Tip
Minikomkommers zijn ook lekker voor onderweg. De ideale evenwichtige snack!
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Gewurztraminer ‘Tradition’ A.O.P. Alsace Cave de Bennwihr Bier Vedett Extra Ordinary IPA Blond bier