- Bewaar

- Bewaar
Quinoasalade met feta en kerstomaten
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Hak de blaadjes koriander grof.
-
Snij de ongeschilde minikomkommers in dunne schuine plakjes.
-
Verkruimel de feta.
-
Rasp de schil van de limoen (niet het wit) en pers hem daarna uit.
-
Meng het limoensap en de zeste met de olijfolie, zwarte peper en zout.
-
Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water.
-
Bereiding:
-
Doe de quinoa in een kookpot. Overgiet met de bouillon en breng aan de kook. Dek af en laat ± 20 min. koken op een zacht vuur.
-
Doe de quinoa in een mengkom en maak los met een vork. Laat afkoelen.
-
Voeg de minikomkommers, de kerstomaten en de koriander toe. Meng er de limoendressing onder en bestrooi met de verkruimelde feta.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Hak de blaadjes koriander grof.
-
Snij de ongeschilde minikomkommers in dunne schuine plakjes.
-
Verkruimel de feta.
-
Rasp de schil van de limoen (niet het wit) en pers hem daarna uit.
-
Meng het limoensap en de zeste met de olijfolie, zwarte peper en zout.
-
Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water.
-
Bereiding:
-
Doe de quinoa in een kookpot. Overgiet met de bouillon en breng aan de kook. Dek af en laat ± 20 min. koken op een zacht vuur.
-
Doe de quinoa in een mengkom en maak los met een vork. Laat afkoelen.
-
Voeg de minikomkommers, de kerstomaten en de koriander toe. Meng er de limoendressing onder en bestrooi met de verkruimelde feta.