- Bewaar

- Bewaar
Quinoasalade met kikkererwten en granaatappel
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Kook de quinoa gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Snij de tomaten in gelijke partjes en verwijder de pitjes. Snij het knoflook fijn en haal de pitten uit de granaatappel.
-
Spoel de kikkererwten onder koud water en laat goed uitlekken.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado in plakjes en besprenkel met het citroensap.
-
Meng de olijfolie onder de quinoa en kruid met peper en zout. Meng er de kikkererwten, het knoflook, de granaatappelpitten, de tomaten en de avocado onder.
-
Snipper de peterselie fijn en strooi over de salade.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Kook de quinoa gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Snij de tomaten in gelijke partjes en verwijder de pitjes. Snij het knoflook fijn en haal de pitten uit de granaatappel.
-
Spoel de kikkererwten onder koud water en laat goed uitlekken.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado in plakjes en besprenkel met het citroensap.
-
Meng de olijfolie onder de quinoa en kruid met peper en zout. Meng er de kikkererwten, het knoflook, de granaatappelpitten, de tomaten en de avocado onder.
-
Snipper de peterselie fijn en strooi over de salade.