- Bewaar

- Bewaar
Quinoasalade met witloof, appel en biefstuk
Onze drankensuggesties
Bier Bush Caractère Amberbier Bier Corona Cero 0,0 % Alcoholvrij bier Wijn Le Cavalier-Roi A.O.P. Bordeaux Wijn Vintense 'Cépages' Merlot 0,0 % Alcholvrije wijn
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Verwijder de harde kern uit het witloof. Snij eerst in de lengte in 2 en daarna in lange repen.
-
Snij de ongeschilde appel in reepjes en besprenkel met het citroensap.
-
Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water.
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de sjalot glazig. Roer er de quinoa onder en overgiet met de groentebouillon. Breng aan de kook (kooktijd: zie verpakking).
-
Smelt intussen 2 eetl. boter in een kookpot en bak het witloof 10 min. op een zacht vuur. Voeg na 5 min. een scheutje water toe. Roer er de balsamicoazijn en de rietsuiker onder.
-
Smelt 1 eetl. boter in de braadpan en bak de biefstuk 2 min. aan elke kant op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. Zet het vuur lager en laat verder garen naar smaak.
-
Afwerking:
-
Meng het witloof en de partjes appel onder de quinoa. Geef er de biefstuk bij.
Onze drankensuggesties
Bier Bush Caractère Amberbier Bier Corona Cero 0,0 % Alcoholvrij bier Wijn Le Cavalier-Roi A.O.P. Bordeaux Wijn Vintense 'Cépages' Merlot 0,0 % Alcholvrije wijn
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Verwijder de harde kern uit het witloof. Snij eerst in de lengte in 2 en daarna in lange repen.
-
Snij de ongeschilde appel in reepjes en besprenkel met het citroensap.
-
Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water.
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de sjalot glazig. Roer er de quinoa onder en overgiet met de groentebouillon. Breng aan de kook (kooktijd: zie verpakking).
-
Smelt intussen 2 eetl. boter in een kookpot en bak het witloof 10 min. op een zacht vuur. Voeg na 5 min. een scheutje water toe. Roer er de balsamicoazijn en de rietsuiker onder.
-
Smelt 1 eetl. boter in de braadpan en bak de biefstuk 2 min. aan elke kant op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. Zet het vuur lager en laat verder garen naar smaak.
-
Afwerking:
-
Meng het witloof en de partjes appel onder de quinoa. Geef er de biefstuk bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Bush Caractère Amberbier Bier Corona Cero 0,0 % Alcoholvrij bier Wijn Le Cavalier-Roi A.O.P. Bordeaux Wijn Vintense 'Cépages' Merlot 0,0 % Alcholvrije wijn