- Bewaar

- Bewaar
Quinoaschotel met varkensgehakt, courgette en prei
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Granbeau Grenache Noir I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de preien in fijne ringen.
-
Snij de courgette in 2 en schraap er de zaadlijsten uit met een lepel. Snij in blokjes van max. 1 cm.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water. Kook gaar in 5 dl lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een wok of een hoge braadpan en bak het varkensgehakt 5 min. Maak los met een vork.
-
Doe de prei, het knoflook en de courgette bij het gehakt. Meng er de zure room en de mosterd onder en kruid met de tijm, peper en zout. Laat 10 min. verder garen.
-
Afwerking:
-
Verdeel de quinoa over de borden en lepel er het gehakt en de groenten bij.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Granbeau Grenache Noir I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de preien in fijne ringen.
-
Snij de courgette in 2 en schraap er de zaadlijsten uit met een lepel. Snij in blokjes van max. 1 cm.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water. Kook gaar in 5 dl lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een wok of een hoge braadpan en bak het varkensgehakt 5 min. Maak los met een vork.
-
Doe de prei, het knoflook en de courgette bij het gehakt. Meng er de zure room en de mosterd onder en kruid met de tijm, peper en zout. Laat 10 min. verder garen.
-
Afwerking:
-
Verdeel de quinoa over de borden en lepel er het gehakt en de groenten bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Granbeau Grenache Noir I.G.P. Pays d'Oc