- Bewaar

- Bewaar
Quinoaslaatje met avocado en zalm bellevue
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier Wijn Le Plus de Luzanet I.G.P. Côtes de Gascogne partybox
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper het bieslook en de lente-uitjes fijn.
-
Snij de radijzen in schijfjes. Pers de limoen.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado's in blokjes en besprenkel met de helft van het limoensap.
-
Verwijder het vel van de zalm en snij de zalm in stukjes.
-
Bereiding:
-
Kook de eieren 10 min. hard in water. Giet af, laat afkoelen en pel de eieren. Snij elk ei in de lengte in 4.
-
Spoel intussen de quinoa onder koud water in een fijne zeef. Kook gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Kook de aspergepunten onafgedekt 4 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Meng de yoghurt met de helft van het bieslook, 1 eetl. olijfolie, de rest van het limoensap, zwarte peper en zout.
-
Verdeel de quinoa over een schaal en meng met 1 eetl. olijfolie, de rest van het bieslook, de radijzen, de rucola, de lente-uitjes, de aspergepunten en de avocado's. Kruid met zwarte peper en zout. Werk af met de stukken zalm en de hardgekookte eieren. Serveer met de yoghurtdressing.
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier Wijn Le Plus de Luzanet I.G.P. Côtes de Gascogne partybox
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper het bieslook en de lente-uitjes fijn.
-
Snij de radijzen in schijfjes. Pers de limoen.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado's in blokjes en besprenkel met de helft van het limoensap.
-
Verwijder het vel van de zalm en snij de zalm in stukjes.
-
Bereiding:
-
Kook de eieren 10 min. hard in water. Giet af, laat afkoelen en pel de eieren. Snij elk ei in de lengte in 4.
-
Spoel intussen de quinoa onder koud water in een fijne zeef. Kook gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Kook de aspergepunten onafgedekt 4 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Meng de yoghurt met de helft van het bieslook, 1 eetl. olijfolie, de rest van het limoensap, zwarte peper en zout.
-
Verdeel de quinoa over een schaal en meng met 1 eetl. olijfolie, de rest van het bieslook, de radijzen, de rucola, de lente-uitjes, de aspergepunten en de avocado's. Kruid met zwarte peper en zout. Werk af met de stukken zalm en de hardgekookte eieren. Serveer met de yoghurtdressing.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier Wijn Le Plus de Luzanet I.G.P. Côtes de Gascogne partybox