- Bewaar

- Bewaar
Quinoaslaatje met feta
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn Domaine des Hardonnières A.O.P. Chinon
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Kook de quinoa ± 10 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.
-
Verwijder intussen de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika. Snij de paprika en de ongeschilde courgette in blokjes van 1 cm.
-
Snipper de rode ui, de platte peterselie en het knoflook fijn.
-
Snij de olijven in schijfjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de rode ui en het knoflook 1 à 2 min.
-
Voeg de paprika en de courgette toe en bak 5 à 10 min. Kruid met peper en zout. Haal de groenten van het vuur.
-
Meng de halfgedroogde tomaten, de platte peterselie, de olijven en de afgekoelde quinoa onder de groenten. Kruid met peper en zout.
-
Verkruimel de feta over het slaatje.
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn Domaine des Hardonnières A.O.P. Chinon
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Kook de quinoa ± 10 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.
-
Verwijder intussen de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika. Snij de paprika en de ongeschilde courgette in blokjes van 1 cm.
-
Snipper de rode ui, de platte peterselie en het knoflook fijn.
-
Snij de olijven in schijfjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de rode ui en het knoflook 1 à 2 min.
-
Voeg de paprika en de courgette toe en bak 5 à 10 min. Kruid met peper en zout. Haal de groenten van het vuur.
-
Meng de halfgedroogde tomaten, de platte peterselie, de olijven en de afgekoelde quinoa onder de groenten. Kruid met peper en zout.
-
Verkruimel de feta over het slaatje.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn Domaine des Hardonnières A.O.P. Chinon