- Bewaar

- Bewaar
Quinoaslaatje met gegrilde halloumi
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water.
-
Bereiding:
-
Kook de quinoa gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat licht afkoelen.
-
Snij intussen de halloumi in mooie plakjes.
-
Hak de noten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje steekt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Bak de plakjes halloumi 2 min. aan elke kant in een grillpan, zonder vetstof.
-
Meng intussen de licht afgekoelde quinoa met de grofgehakte noten en de slamix. Roer er de olijfolie onder en kruid goed met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Leg de plakjes halloumi op het quinoaslaatje en verdeel er de balsamicocrème over.
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water.
-
Bereiding:
-
Kook de quinoa gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat licht afkoelen.
-
Snij intussen de halloumi in mooie plakjes.
-
Hak de noten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje steekt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Bak de plakjes halloumi 2 min. aan elke kant in een grillpan, zonder vetstof.
-
Meng intussen de licht afgekoelde quinoa met de grofgehakte noten en de slamix. Roer er de olijfolie onder en kruid goed met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Leg de plakjes halloumi op het quinoaslaatje en verdeel er de balsamicocrème over.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Blond bier