Quinoaslaatje met gegrilde halloumi
Quinoaslaatje met gegrilde halloumi

Quinoaslaatje met gegrilde halloumi

30 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 651 kcal
Vet 40.5 g
Koolhydraat 47 g
Eiwit 24.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water.

  4. Bereiding:
  5. Kook de quinoa gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat licht afkoelen.

  6. Snij intussen de halloumi in mooie plakjes.

  7. Hak de noten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje steekt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).

  8. Bak de plakjes halloumi 2 min. aan elke kant in een grillpan, zonder vetstof.

  9. Meng intussen de licht afgekoelde quinoa met de grofgehakte noten en de slamix. Roer er de olijfolie onder en kruid goed met peper en zout.

  10. Afwerking:
  11. Leg de plakjes halloumi op het quinoaslaatje en verdeel er de balsamicocrème over.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water.

  4. Bereiding:
  5. Kook de quinoa gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat licht afkoelen.

  6. Snij intussen de halloumi in mooie plakjes.

  7. Hak de noten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje steekt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).

  8. Bak de plakjes halloumi 2 min. aan elke kant in een grillpan, zonder vetstof.

  9. Meng intussen de licht afgekoelde quinoa met de grofgehakte noten en de slamix. Roer er de olijfolie onder en kruid goed met peper en zout.

  10. Afwerking:
  11. Leg de plakjes halloumi op het quinoaslaatje en verdeel er de balsamicocrème over.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 651 kcal
Vet 40.5 g
Koolhydraat 47 g
Eiwit 24.7 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Barbãr Blond bier

Bekijk het recept digitaal