- Bewaar

- Bewaar
Quorn met kleurrijke groenten
Onze drankensuggesties
Wijn Château Mauléon Caramany A.C. Côtes du Roussillon Villages Wijn Les Alennes A.C. Côtes de Castillon
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de rode ui in halve maantjes en hak het bieslook fijn.
-
Plet de korianderbolletjes tussen 2 lepels.
-
Laat de diepvriesgroenten oppervlakkig ontdooien. Dep goed droog.
-
Bereiding:
-
Verhit de wok en voeg de olie toe. Bak er de rode ui, de fijngehakte knoflook, de komijn, de geplette korianderbolletjes en het fijngesnipperde bieslook in gedurende 2 à 3 min.
-
Voeg de quornblokjes (diepvries: ontdooien niet nodig) toe samen met de Paysanne-mix en de paprikareepjes. Breng op smaak met peper en zout. Bak 7 à 8 min. al roerend op een hevig vuur.
-
Giet er het tomatensap, de rode wijn en de worcestersaus bij. Laat nog 2 min. bakken.
-
Afwerking:
-
Dien op met stokbrood.
Onze drankensuggesties
Wijn Château Mauléon Caramany A.C. Côtes du Roussillon Villages Wijn Les Alennes A.C. Côtes de Castillon
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de rode ui in halve maantjes en hak het bieslook fijn.
-
Plet de korianderbolletjes tussen 2 lepels.
-
Laat de diepvriesgroenten oppervlakkig ontdooien. Dep goed droog.
-
Bereiding:
-
Verhit de wok en voeg de olie toe. Bak er de rode ui, de fijngehakte knoflook, de komijn, de geplette korianderbolletjes en het fijngesnipperde bieslook in gedurende 2 à 3 min.
-
Voeg de quornblokjes (diepvries: ontdooien niet nodig) toe samen met de Paysanne-mix en de paprikareepjes. Breng op smaak met peper en zout. Bak 7 à 8 min. al roerend op een hevig vuur.
-
Giet er het tomatensap, de rode wijn en de worcestersaus bij. Laat nog 2 min. bakken.
-
Afwerking:
-
Dien op met stokbrood.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château Mauléon Caramany A.C. Côtes du Roussillon Villages Wijn Les Alennes A.C. Côtes de Castillon