Quorn met kleurrijke groenten
Quorn met kleurrijke groenten

Quorn met kleurrijke groenten

20 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 301 kcal
Vet 10.8 g
Koolhydraat 29.4 g
Eiwit 16 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de rode ui in halve maantjes en hak het bieslook fijn.

  3. Plet de korianderbolletjes tussen 2 lepels.

  4. Laat de diepvriesgroenten oppervlakkig ontdooien. Dep goed droog.

  5. Bereiding:
  6. Verhit de wok en voeg de olie toe. Bak er de rode ui, de fijngehakte knoflook, de komijn, de geplette korianderbolletjes en het fijngesnipperde bieslook in gedurende 2 à 3 min.

  7. Voeg de quornblokjes (diepvries: ontdooien niet nodig) toe samen met de Paysanne-mix en de paprikareepjes. Breng op smaak met peper en zout. Bak 7 à 8 min. al roerend op een hevig vuur.

  8. Giet er het tomatensap, de rode wijn en de worcestersaus bij. Laat nog 2 min. bakken.

  9. Afwerking:
  10. Dien op met stokbrood.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de rode ui in halve maantjes en hak het bieslook fijn.

  3. Plet de korianderbolletjes tussen 2 lepels.

  4. Laat de diepvriesgroenten oppervlakkig ontdooien. Dep goed droog.

  5. Bereiding:
  6. Verhit de wok en voeg de olie toe. Bak er de rode ui, de fijngehakte knoflook, de komijn, de geplette korianderbolletjes en het fijngesnipperde bieslook in gedurende 2 à 3 min.

  7. Voeg de quornblokjes (diepvries: ontdooien niet nodig) toe samen met de Paysanne-mix en de paprikareepjes. Breng op smaak met peper en zout. Bak 7 à 8 min. al roerend op een hevig vuur.

  8. Giet er het tomatensap, de rode wijn en de worcestersaus bij. Laat nog 2 min. bakken.

  9. Afwerking:
  10. Dien op met stokbrood.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 301 kcal
Vet 10.8 g
Koolhydraat 29.4 g
Eiwit 16 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Château Mauléon Caramany A.C. Côtes du Roussillon Villages Wijn Les Alennes A.C. Côtes de Castillon

Bekijk het recept digitaal