- Bewaar

- Bewaar
Quorn met paprika en aubergines in saffraansaus
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de aubergines in staafjes.
-
Verwijder de zaadjes en de zaadlijsten uit de paprika's en snij ze in reepjes.
-
Pers de sinaasappels uit.
-
Snipper de ui fijn.
-
Laat de olijven uitlekken.
-
Bereiding:
-
Verhit de olie in een wok of een brede, hoge braadpan. Bak de ui en de geperste look al roerend gedurende 1 min. Voeg de aubergines, de paprika's, de quorn (diepgevroren: niet ontdooien), de cayennepeper en het paprikapoeder toe. Bak 2 min. al roerend.
-
Voeg het sinaasappelsap, de olijven, de rozijntjes, de peper en het zout toe en laat afgedekt 10 min. sudderen.
-
Voeg de saffraandraadjes toe, roer goed om en laat 3 min. sudderen.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met peterselie en dien op met couscousmeel.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de aubergines in staafjes.
-
Verwijder de zaadjes en de zaadlijsten uit de paprika's en snij ze in reepjes.
-
Pers de sinaasappels uit.
-
Snipper de ui fijn.
-
Laat de olijven uitlekken.
-
Bereiding:
-
Verhit de olie in een wok of een brede, hoge braadpan. Bak de ui en de geperste look al roerend gedurende 1 min. Voeg de aubergines, de paprika's, de quorn (diepgevroren: niet ontdooien), de cayennepeper en het paprikapoeder toe. Bak 2 min. al roerend.
-
Voeg het sinaasappelsap, de olijven, de rozijntjes, de peper en het zout toe en laat afgedekt 10 min. sudderen.
-
Voeg de saffraandraadjes toe, roer goed om en laat 3 min. sudderen.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met peterselie en dien op met couscousmeel.