Quorn met rijstvermicelli, wortel en sojascheuten
Quorn met rijstvermicelli, wortel en sojascheuten

Quorn met rijstvermicelli, wortel en sojascheuten

Hoofdgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Kook de rijstvermicelli in ongezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  3. Rasp intussen de gember (u hebt 1 mespunt nodig). Snij de wortelen in plakjes en snipper het knoflook, de koriander en de peterselie fijn.

  4. Verhit de rijstolie in een wok en roerbak het knoflook en de geraspte gember. Voeg de quornstukjes toe en roerbak 2 min. Meng er de plakjes wortel en de sojascheuten onder. Roerbak nog ± 10 min.

  5. Voeg de rijstvermicelli toe en laat even opwarmen. Werk af met de fijngesnipperde koriander en peterselie. Snij alles in kleinere stukjes.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Kook de rijstvermicelli in ongezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  3. Rasp intussen de gember (u hebt 1 mespunt nodig). Snij de wortelen in plakjes en snipper het knoflook, de koriander en de peterselie fijn.

  4. Verhit de rijstolie in een wok en roerbak het knoflook en de geraspte gember. Voeg de quornstukjes toe en roerbak 2 min. Meng er de plakjes wortel en de sojascheuten onder. Roerbak nog ± 10 min.

  5. Voeg de rijstvermicelli toe en laat even opwarmen. Werk af met de fijngesnipperde koriander en peterselie. Snij alles in kleinere stukjes.

Bekijk het recept digitaal