- Bewaar

- Bewaar
Quornburger met komkommer en kerstomatenslaatje
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier Wijn Vallon des Glauges A.O.P. Coteaux d'Aix-en-Provence
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de rode ui heel fijn en meng er de frambozenazijn en de suiker onder. Kruid met peper en zout.
-
Snij de komkommer in slierten met een dunschiller.
-
Snij de kerstomaten middendoor.
-
Hak de peterselie grof.
-
Bereiding:
-
Bak de broodjes eventueel af in de broodrooster of oven (baktijd: zie verpakking).
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de quornburgers 2 à 3 min. aan elke kant goudbruin.
-
Snij de broodjes open en schik er de quornburgers op. Verdeel er de rucola en de komkommerslierten over. Lepel er telkens 1/2 eetl. mayonaise op en werk af met 1 koffiel. rode ui.
-
Meng de kerstomaten met de rest van de rode ui, de peterselie en 2 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Schik een hamburger op elk bord en lepel er het kerstomatenslaatje naast.
Peuter eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter. Bereiding (20 min.) 1 Snij 100 g komkommer in hapklare stukjes. Snij 1/2 hamburgerbroodje (of een broodje naar keuze) ook in hapklare stukjes. 2 Bak 50 g quornburger `Southern Style' 2 à 3 min. aan elke kant in 1 koffi el. plantaardige olie. 3 Meng de stukjes quorn onder de komkommer en het brood.
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier Wijn Vallon des Glauges A.O.P. Coteaux d'Aix-en-Provence
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de rode ui heel fijn en meng er de frambozenazijn en de suiker onder. Kruid met peper en zout.
-
Snij de komkommer in slierten met een dunschiller.
-
Snij de kerstomaten middendoor.
-
Hak de peterselie grof.
-
Bereiding:
-
Bak de broodjes eventueel af in de broodrooster of oven (baktijd: zie verpakking).
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de quornburgers 2 à 3 min. aan elke kant goudbruin.
-
Snij de broodjes open en schik er de quornburgers op. Verdeel er de rucola en de komkommerslierten over. Lepel er telkens 1/2 eetl. mayonaise op en werk af met 1 koffiel. rode ui.
-
Meng de kerstomaten met de rest van de rode ui, de peterselie en 2 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Schik een hamburger op elk bord en lepel er het kerstomatenslaatje naast.
Peuter eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter. Bereiding (20 min.) 1 Snij 100 g komkommer in hapklare stukjes. Snij 1/2 hamburgerbroodje (of een broodje naar keuze) ook in hapklare stukjes. 2 Bak 50 g quornburger `Southern Style' 2 à 3 min. aan elke kant in 1 koffi el. plantaardige olie. 3 Meng de stukjes quorn onder de komkommer en het brood.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier Wijn Vallon des Glauges A.O.P. Coteaux d'Aix-en-Provence