Quornspirelli met paprika en rucola
Quornspirelli met paprika en rucola

Quornspirelli met paprika en rucola

35 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 691 kcal
Vet 20.4 g
Koolhydraat 87 g
Eiwit 35.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in blokjes van 1 cm.

  4. Snipper de rode uien en de knoflookteentjes.

  5. Hak de platte peterselie fijn.

  6. Bereiding:
  7. Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de rode uien en het knoflook een paar min. Voeg dan de paprikablokjes toe en dek af. Laat 20 min. stoven op een zacht vuurtje.

  8. Rasp ondertussen de parmezaan.

  9. Kook de pasta al dente in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  10. Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de diepgevroren quorn enkele min. Voeg het paprika poeder toe.

  11. Doe de quorn, de fijngehakte peterselie, 1 eetl. olijfolie en de balsamico azijn bij de paprika's. Kruid naar smaak met zwarte peper en zout. Meng er tot slot ook de pasta onder.

  12. Afwerking:
  13. Verdeel de pasta over de borden en werk af met de geraspte parmezaan en wat rucolablaadjes.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in blokjes van 1 cm.

  4. Snipper de rode uien en de knoflookteentjes.

  5. Hak de platte peterselie fijn.

  6. Bereiding:
  7. Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de rode uien en het knoflook een paar min. Voeg dan de paprikablokjes toe en dek af. Laat 20 min. stoven op een zacht vuurtje.

  8. Rasp ondertussen de parmezaan.

  9. Kook de pasta al dente in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  10. Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de diepgevroren quorn enkele min. Voeg het paprika poeder toe.

  11. Doe de quorn, de fijngehakte peterselie, 1 eetl. olijfolie en de balsamico azijn bij de paprika's. Kruid naar smaak met zwarte peper en zout. Meng er tot slot ook de pasta onder.

  12. Afwerking:
  13. Verdeel de pasta over de borden en werk af met de geraspte parmezaan en wat rucolablaadjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 691 kcal
Vet 20.4 g
Koolhydraat 87 g
Eiwit 35.5 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Nero d'Avola - I.G.T. Sicilia - Italië Wijn Granado Vinho Tinto - D.O.C. Dão - Portugal

Bekijk het recept digitaal