- Bewaar

- Bewaar
Quornspirelli met paprika en rucola
Onze drankensuggesties
Wijn Nero d'Avola - I.G.T. Sicilia - Italië Wijn Granado Vinho Tinto - D.O.C. Dão - Portugal
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in blokjes van 1 cm.
-
Snipper de rode uien en de knoflookteentjes.
-
Hak de platte peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de rode uien en het knoflook een paar min. Voeg dan de paprikablokjes toe en dek af. Laat 20 min. stoven op een zacht vuurtje.
-
Rasp ondertussen de parmezaan.
-
Kook de pasta al dente in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de diepgevroren quorn enkele min. Voeg het paprika poeder toe.
-
Doe de quorn, de fijngehakte peterselie, 1 eetl. olijfolie en de balsamico azijn bij de paprika's. Kruid naar smaak met zwarte peper en zout. Meng er tot slot ook de pasta onder.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en werk af met de geraspte parmezaan en wat rucolablaadjes.
Onze drankensuggesties
Wijn Nero d'Avola - I.G.T. Sicilia - Italië Wijn Granado Vinho Tinto - D.O.C. Dão - Portugal
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in blokjes van 1 cm.
-
Snipper de rode uien en de knoflookteentjes.
-
Hak de platte peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de rode uien en het knoflook een paar min. Voeg dan de paprikablokjes toe en dek af. Laat 20 min. stoven op een zacht vuurtje.
-
Rasp ondertussen de parmezaan.
-
Kook de pasta al dente in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de diepgevroren quorn enkele min. Voeg het paprika poeder toe.
-
Doe de quorn, de fijngehakte peterselie, 1 eetl. olijfolie en de balsamico azijn bij de paprika's. Kruid naar smaak met zwarte peper en zout. Meng er tot slot ook de pasta onder.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en werk af met de geraspte parmezaan en wat rucolablaadjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Nero d'Avola - I.G.T. Sicilia - Italië Wijn Granado Vinho Tinto - D.O.C. Dão - Portugal