Raclette: Biefstuk met zelfgemaakte ansjovisboter
Raclette: Biefstuk met zelfgemaakte ansjovisboter

Raclette: Biefstuk met zelfgemaakte ansjovisboter

20 min.
Bijgerecht
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 99 kcal
Vet 8.2 g
Verzadigd vet 5.2 g
Koolhydraat 0.3 g
Suiker 0.1 g
Vezel 0 g
Eiwit 6 g
Zout 0.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Snij de biefstuk in 8 stukken.

  2. Mix de boter met de ansjovisreepjes, de peterselieblaadjes en het gepelde teentje knoflook.

  3. Bak de biefstuk in de pannetjes en laat er wat ansjovisboter over smelten.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Snij de biefstuk in 8 stukken.

  2. Mix de boter met de ansjovisreepjes, de peterselieblaadjes en het gepelde teentje knoflook.

  3. Bak de biefstuk in de pannetjes en laat er wat ansjovisboter over smelten.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 99 kcal
Vet 8.2 g
Verzadigd vet 5.2 g
Koolhydraat 0.3 g
Suiker 0.1 g
Vezel 0 g
Eiwit 6 g
Zout 0.1 g

Bekijk het recept digitaal