Raclette: Kip kerrie met ananas
Raclette: Kip kerrie met ananas

Raclette: Kip kerrie met ananas

20 min.
Bijgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 116 kcal
Vet 7 g
Verzadigd vet 3.5 g
Koolhydraat 3.7 g
Suiker 3.1 g
Vezel 0.4 g
Eiwit 9.3 g
Zout 0.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Meng de kip met de wokolie, de gember en het kerriepoeder en kruid met peper en zout.

  3. Verwijder de harde kern en de schil van de ananas en snij in blokjes.

  4. Snipper de lente-ui en de koriander fijn en schil en rasp de gember.

  5. Bak de kip goudbruin in de gourmetpannetjes, voeg de ananas en de lente-ui toe en laat nog even bakken. Overgiet met de kokosmelk en warm nog even op. Werk af met de koriander.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Meng de kip met de wokolie, de gember en het kerriepoeder en kruid met peper en zout.

  3. Verwijder de harde kern en de schil van de ananas en snij in blokjes.

  4. Snipper de lente-ui en de koriander fijn en schil en rasp de gember.

  5. Bak de kip goudbruin in de gourmetpannetjes, voeg de ananas en de lente-ui toe en laat nog even bakken. Overgiet met de kokosmelk en warm nog even op. Werk af met de koriander.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 116 kcal
Vet 7 g
Verzadigd vet 3.5 g
Koolhydraat 3.7 g
Suiker 3.1 g
Vezel 0.4 g
Eiwit 9.3 g
Zout 0.1 g

Bekijk het recept digitaal