- Bewaar

- Bewaar
Raclette: Kip kerrie met ananas
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Meng de kip met de wokolie, de gember en het kerriepoeder en kruid met peper en zout.
-
Verwijder de harde kern en de schil van de ananas en snij in blokjes.
-
Snipper de lente-ui en de koriander fijn en schil en rasp de gember.
-
Bak de kip goudbruin in de gourmetpannetjes, voeg de ananas en de lente-ui toe en laat nog even bakken. Overgiet met de kokosmelk en warm nog even op. Werk af met de koriander.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Meng de kip met de wokolie, de gember en het kerriepoeder en kruid met peper en zout.
-
Verwijder de harde kern en de schil van de ananas en snij in blokjes.
-
Snipper de lente-ui en de koriander fijn en schil en rasp de gember.
-
Bak de kip goudbruin in de gourmetpannetjes, voeg de ananas en de lente-ui toe en laat nog even bakken. Overgiet met de kokosmelk en warm nog even op. Werk af met de koriander.