- Bewaar

- Bewaar
Raclette: Varkensspiesje met appel
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Meng het citroensap met de olijfolie, de honing en de mosterd en kruid met peper en zout. Marineer er het varkensvlees 30 min. in.
-
Knip 8 takjes rozemarijn van 5 cm lang. Rits er een beetje rozemarijn af, maar laat wat over aan de bovenkant.
-
Snij de ongeschilde appel in 4, verwijder het klokhuis en snij elk partje nog eens in 2.
-
Maak de spiesjes: prik een appelpartje en een stukje vlees op elk takje rozemarijn.
-
Bak goudbruin op een gourmetpannetje.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Meng het citroensap met de olijfolie, de honing en de mosterd en kruid met peper en zout. Marineer er het varkensvlees 30 min. in.
-
Knip 8 takjes rozemarijn van 5 cm lang. Rits er een beetje rozemarijn af, maar laat wat over aan de bovenkant.
-
Snij de ongeschilde appel in 4, verwijder het klokhuis en snij elk partje nog eens in 2.
-
Maak de spiesjes: prik een appelpartje en een stukje vlees op elk takje rozemarijn.
-
Bak goudbruin op een gourmetpannetje.