Raclette: Witte vis met spekjes, salie en pesto
- Bewaar

- Bewaar
Raclette: Witte vis met spekjes, salie en pesto
5 min.
Voorgerecht
1 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
62 kcal
Vet
3.7 g
Verzadigd vet
1.2 g
Koolhydraat
0.4 g
Suiker
0.3 g
Vezel
0.1 g
Eiwit
6.7 g
Zout
0.4 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Snipper de blaadjes salie fijn.
-
Snij elk stuk vis in 4 gelijke stukken. Dep goed droog en kruid met peper .
-
Verdeel de spekreepjes over 8 gourmetpannetjes en bak 5 min.
-
Leg de vis erop en verdeel er de salie over. Bak 2 min. aan elke kant.
-
Werk af met een mespuntje pesto siciliano.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Snipper de blaadjes salie fijn.
-
Snij elk stuk vis in 4 gelijke stukken. Dep goed droog en kruid met peper .
-
Verdeel de spekreepjes over 8 gourmetpannetjes en bak 5 min.
-
Leg de vis erop en verdeel er de salie over. Bak 2 min. aan elke kant.
-
Werk af met een mespuntje pesto siciliano.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
62 kcal
Vet
3.7 g
Verzadigd vet
1.2 g
Koolhydraat
0.4 g
Suiker
0.3 g
Vezel
0.1 g
Eiwit
6.7 g
Zout
0.4 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?