Raclette: Witte vis met spekjes, salie en pesto
Raclette: Witte vis met spekjes, salie en pesto

Raclette: Witte vis met spekjes, salie en pesto

5 min.
Voorgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 62 kcal
Vet 3.7 g
Verzadigd vet 1.2 g
Koolhydraat 0.4 g
Suiker 0.3 g
Vezel 0.1 g
Eiwit 6.7 g
Zout 0.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Snipper de blaadjes salie fijn.

  2. Snij elk stuk vis in 4 gelijke stukken. Dep goed droog en kruid met peper .

  3. Verdeel de spekreepjes over 8 gourmetpannetjes en bak 5 min.

  4. Leg de vis erop en verdeel er de salie over. Bak 2 min. aan elke kant.

  5. Werk af met een mespuntje pesto siciliano.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Snipper de blaadjes salie fijn.

  2. Snij elk stuk vis in 4 gelijke stukken. Dep goed droog en kruid met peper .

  3. Verdeel de spekreepjes over 8 gourmetpannetjes en bak 5 min.

  4. Leg de vis erop en verdeel er de salie over. Bak 2 min. aan elke kant.

  5. Werk af met een mespuntje pesto siciliano.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 62 kcal
Vet 3.7 g
Verzadigd vet 1.2 g
Koolhydraat 0.4 g
Suiker 0.3 g
Vezel 0.1 g
Eiwit 6.7 g
Zout 0.4 g

Bekijk het recept digitaal