Radiatori met kippenblokjes en snijbonen
Radiatori met kippenblokjes en snijbonen

Radiatori met kippenblokjes en snijbonen

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 771 kcal
Vet 26.9 g
Verzadigd vet 10.6 g
Koolhydraat 82 g
Suiker 9.4 g
Vezel 9.9 g
Eiwit 45.4 g
Zout 0.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Snipper het knoflook en de ui fijn.

  4. Verwijder het uiteinde van de snijbonen en snij de rest in schuine stukken van 2 cm.

  5. Snij de kerstomaten in 2.

  6. Bereiding:
  7. Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  8. Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de kippenblokjes 10 min. aan alle kanten goudbruin. Kruid met de kippenkruiden.

  9. Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak het knoflook en de ui 1 à 2 min. Voeg de snijbonen en de room toe. Bestrooi met het basilicum. Kruid met peper en zout en laat ± 10 min. sudderen op een zacht vuur.

  10. Voeg de laatste 3 min. de kerstomaatjes toe.

  11. Meng de pasta met de groenten en de kip.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Snipper het knoflook en de ui fijn.

  4. Verwijder het uiteinde van de snijbonen en snij de rest in schuine stukken van 2 cm.

  5. Snij de kerstomaten in 2.

  6. Bereiding:
  7. Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  8. Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de kippenblokjes 10 min. aan alle kanten goudbruin. Kruid met de kippenkruiden.

  9. Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak het knoflook en de ui 1 à 2 min. Voeg de snijbonen en de room toe. Bestrooi met het basilicum. Kruid met peper en zout en laat ± 10 min. sudderen op een zacht vuur.

  10. Voeg de laatste 3 min. de kerstomaatjes toe.

  11. Meng de pasta met de groenten en de kip.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 771 kcal
Vet 26.9 g
Verzadigd vet 10.6 g
Koolhydraat 82 g
Suiker 9.4 g
Vezel 9.9 g
Eiwit 45.4 g
Zout 0.3 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier La Trappe Blond Blond trappistenbier Wijn Tarapacá rosé D.O. Valle Central - Chili

Bekijk het recept digitaal