- Bewaar

- Bewaar
Radiatori met kippenblokjes en snijbonen
Onze drankensuggesties
Bier La Trappe Blond Blond trappistenbier Wijn Tarapacá rosé D.O. Valle Central - Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper het knoflook en de ui fijn.
-
Verwijder het uiteinde van de snijbonen en snij de rest in schuine stukken van 2 cm.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de kippenblokjes 10 min. aan alle kanten goudbruin. Kruid met de kippenkruiden.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak het knoflook en de ui 1 à 2 min. Voeg de snijbonen en de room toe. Bestrooi met het basilicum. Kruid met peper en zout en laat ± 10 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Voeg de laatste 3 min. de kerstomaatjes toe.
-
Meng de pasta met de groenten en de kip.
Onze drankensuggesties
Bier La Trappe Blond Blond trappistenbier Wijn Tarapacá rosé D.O. Valle Central - Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper het knoflook en de ui fijn.
-
Verwijder het uiteinde van de snijbonen en snij de rest in schuine stukken van 2 cm.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de kippenblokjes 10 min. aan alle kanten goudbruin. Kruid met de kippenkruiden.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak het knoflook en de ui 1 à 2 min. Voeg de snijbonen en de room toe. Bestrooi met het basilicum. Kruid met peper en zout en laat ± 10 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Voeg de laatste 3 min. de kerstomaatjes toe.
-
Meng de pasta met de groenten en de kip.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier La Trappe Blond Blond trappistenbier Wijn Tarapacá rosé D.O. Valle Central - Chili