- Bewaar

- Bewaar
Radiatori met mediterrane groenten
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn El Coto Crianza D.O.C. Rioja - Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de mediterrane groenten oppervlakkig ontdooien en mix ze kort in de blender.
-
Snij de olijven in 2.
-
Hak 3/4 van de oreganoblaadjes fijn enhou een paar takjes apart voor de afwerking.
-
Bereiding:
-
Kook de radiatori in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en hou warm.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan met dikke bodem en stoom hierin de mediterrane groenten 5 à 8 min. al roerend. Roer de Boursin Cuisine, gehakte oregano, zwarte peper en zout erdoor en laat agedekt op een laag vuur 5 à 8 min. sudderen.
-
Rooster intussen de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Kruid met zout en haal uit de pan.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in de pan en bak de de tofoereepjes (aanwijzingen: zie verpakking).
-
Roer de tofoereepjes en olijven door de groentesaus en verwarm opnieuw.
-
Afwerking:
-
Werk de pasta af met groentesaus en bestrooi met geroosterde pijnboompitten en de apart gehouden oregano.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn El Coto Crianza D.O.C. Rioja - Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de mediterrane groenten oppervlakkig ontdooien en mix ze kort in de blender.
-
Snij de olijven in 2.
-
Hak 3/4 van de oreganoblaadjes fijn enhou een paar takjes apart voor de afwerking.
-
Bereiding:
-
Kook de radiatori in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en hou warm.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan met dikke bodem en stoom hierin de mediterrane groenten 5 à 8 min. al roerend. Roer de Boursin Cuisine, gehakte oregano, zwarte peper en zout erdoor en laat agedekt op een laag vuur 5 à 8 min. sudderen.
-
Rooster intussen de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Kruid met zout en haal uit de pan.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in de pan en bak de de tofoereepjes (aanwijzingen: zie verpakking).
-
Roer de tofoereepjes en olijven door de groentesaus en verwarm opnieuw.
-
Afwerking:
-
Werk de pasta af met groentesaus en bestrooi met geroosterde pijnboompitten en de apart gehouden oregano.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn El Coto Crianza D.O.C. Rioja - Spanje