Radiatori met mediterrane groenten
Radiatori met mediterrane groenten

Radiatori met mediterrane groenten

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 752 kcal
Vet 34 g
Verzadigd vet 8.7 g
Koolhydraat 83.1 g
Suiker 13.2 g
Vezel 7.8 g
Eiwit 24.5 g
Zout 2.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (ontdooitijd + 10 min.)

  3. Laat de mediterrane groenten oppervlakkig ontdooien en mix ze kort in de blender.

  4. Snij de olijven in 2.

  5. Hak 3/4 van de oreganoblaadjes fijn enhou een paar takjes apart voor de afwerking.

  6. Bereiding:
  7. Kook de radiatori in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en hou warm.

  8. Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan met dikke bodem en stoom hierin de mediterrane groenten 5 à 8 min. al roerend. Roer de Boursin Cuisine, gehakte oregano, zwarte peper en zout erdoor en laat agedekt op een laag vuur 5 à 8 min. sudderen.

  9. Rooster intussen de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Kruid met zout en haal uit de pan.

  10. Verhit 1 eetl. olijfolie in de pan en bak de de tofoereepjes (aanwijzingen: zie verpakking).

  11. Roer de tofoereepjes en olijven door de groentesaus en verwarm opnieuw.

  12. Afwerking:
  13. Werk de pasta af met groentesaus en bestrooi met geroosterde pijnboompitten en de apart gehouden oregano.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (ontdooitijd + 10 min.)

  3. Laat de mediterrane groenten oppervlakkig ontdooien en mix ze kort in de blender.

  4. Snij de olijven in 2.

  5. Hak 3/4 van de oreganoblaadjes fijn enhou een paar takjes apart voor de afwerking.

  6. Bereiding:
  7. Kook de radiatori in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en hou warm.

  8. Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan met dikke bodem en stoom hierin de mediterrane groenten 5 à 8 min. al roerend. Roer de Boursin Cuisine, gehakte oregano, zwarte peper en zout erdoor en laat agedekt op een laag vuur 5 à 8 min. sudderen.

  9. Rooster intussen de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Kruid met zout en haal uit de pan.

  10. Verhit 1 eetl. olijfolie in de pan en bak de de tofoereepjes (aanwijzingen: zie verpakking).

  11. Roer de tofoereepjes en olijven door de groentesaus en verwarm opnieuw.

  12. Afwerking:
  13. Werk de pasta af met groentesaus en bestrooi met geroosterde pijnboompitten en de apart gehouden oregano.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 752 kcal
Vet 34 g
Verzadigd vet 8.7 g
Koolhydraat 83.1 g
Suiker 13.2 g
Vezel 7.8 g
Eiwit 24.5 g
Zout 2.3 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn El Coto Crianza D.O.C. Rioja - Spanje

Bekijk het recept digitaal