- Bewaar

- Bewaar
Rammenassoep met honing en waterkers
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de rammenas en de aardappel en snij in gelijke stukken.
-
Snij het preiwit in de lengte in 2 en snij in gelijke stukken.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof het knoflook glazig. Roer er de stukken prei onder en laat 2 min. stoven.
-
Voeg de stukken rammenas en aardappel toe, giet er de kippenbouillon over en kruid met de tijm. Breng aan de kook en laat 25 min. koken.
-
Mix de soep en roer er de honing onder. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Werk de soep af met enkele plukjes waterkers.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de rammenas en de aardappel en snij in gelijke stukken.
-
Snij het preiwit in de lengte in 2 en snij in gelijke stukken.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof het knoflook glazig. Roer er de stukken prei onder en laat 2 min. stoven.
-
Voeg de stukken rammenas en aardappel toe, giet er de kippenbouillon over en kruid met de tijm. Breng aan de kook en laat 25 min. koken.
-
Mix de soep en roer er de honing onder. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Werk de soep af met enkele plukjes waterkers.