- Bewaar

- Bewaar
Ratatouille
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de courgette en de aubergine in gelijke blokjes.
-
Verwijder de pitten en witte zaadlijsten uit de paprika en snij in fijne reepjes.
-
Snipper het knoflook fijn en snij de ui in ringen.
-
Bereiding:
-
1 Verhit olijfolie in een stoofpot en bak de ui en het knoflook glazig.
-
2 Voeg er de groentjes en de gepelde tomaten aan toe en overgiet met 4 dl water.
-
3 Roer er de tomatenpuree onder en kruid naar smaak met de Italiaanse kruiden, peper en zout.
-
4 Laat op een zacht vuur gedurende 15 à 20 min. sudderen. Roer af en toe eens goed.
-
Afwerking:
-
Serveer met rijst of pasta.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de courgette en de aubergine in gelijke blokjes.
-
Verwijder de pitten en witte zaadlijsten uit de paprika en snij in fijne reepjes.
-
Snipper het knoflook fijn en snij de ui in ringen.
-
Bereiding:
-
1 Verhit olijfolie in een stoofpot en bak de ui en het knoflook glazig.
-
2 Voeg er de groentjes en de gepelde tomaten aan toe en overgiet met 4 dl water.
-
3 Roer er de tomatenpuree onder en kruid naar smaak met de Italiaanse kruiden, peper en zout.
-
4 Laat op een zacht vuur gedurende 15 à 20 min. sudderen. Roer af en toe eens goed.
-
Afwerking:
-
Serveer met rijst of pasta.