- Bewaar

- Bewaar
Ravioli in kaassaus met groenten
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Snij de aubergine in kleine blokjes en de champignons in schijfjes.
-
Verwijder de zaadlijsten uit de paprika's. Snij de paprika's in blokjes.
-
Verhit de olijfolie in een kookpan en doe er de gesneden groenten in. Laat al roerend 2 min. stoven en voeg 1,5 dl water en 1/4 blokje kippenbouillon toe. Roer om en laat 5 min. afgedekt zachtjes sudderen.
-
Doe er de kruidenkaas in en verwarm al roerend. Breng op smaak met ± 1 koffiel. pesto en peper (zout is niet nodig, de kaas en de kippenbouillon zijn zout genoeg).
-
Kook intussen de ravioli gedurende 5 min. in 4 L lichtgezouten water. Giet af en laat even uitlekken. Schep onder de saus.
-
Dien onmiddellijk op. Geef er geraspte kaas bij en zet voor de liefhebbers nog wat pesto op tafel.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Snij de aubergine in kleine blokjes en de champignons in schijfjes.
-
Verwijder de zaadlijsten uit de paprika's. Snij de paprika's in blokjes.
-
Verhit de olijfolie in een kookpan en doe er de gesneden groenten in. Laat al roerend 2 min. stoven en voeg 1,5 dl water en 1/4 blokje kippenbouillon toe. Roer om en laat 5 min. afgedekt zachtjes sudderen.
-
Doe er de kruidenkaas in en verwarm al roerend. Breng op smaak met ± 1 koffiel. pesto en peper (zout is niet nodig, de kaas en de kippenbouillon zijn zout genoeg).
-
Kook intussen de ravioli gedurende 5 min. in 4 L lichtgezouten water. Giet af en laat even uitlekken. Schep onder de saus.
-
Dien onmiddellijk op. Geef er geraspte kaas bij en zet voor de liefhebbers nog wat pesto op tafel.