Ravioli in kaassaus met groenten
Ravioli in kaassaus met groenten

Ravioli in kaassaus met groenten

15 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 511 kcal
Vet 20.9 g
Koolhydraat 58.4 g
Eiwit 19.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Snij de aubergine in kleine blokjes en de champignons in schijfjes.

  2. Verwijder de zaadlijsten uit de paprika's. Snij de paprika's in blokjes.

  3. Verhit de olijfolie in een kookpan en doe er de gesneden groenten in. Laat al roerend 2 min. stoven en voeg 1,5 dl water en 1/4 blokje kippenbouillon toe. Roer om en laat 5 min. afgedekt zachtjes sudderen.

  4. Doe er de kruidenkaas in en verwarm al roerend. Breng op smaak met ± 1 koffiel. pesto en peper (zout is niet nodig, de kaas en de kippenbouillon zijn zout genoeg).

  5. Kook intussen de ravioli gedurende 5 min. in 4 L lichtgezouten water. Giet af en laat even uitlekken. Schep onder de saus.

  6. Dien onmiddellijk op. Geef er geraspte kaas bij en zet voor de liefhebbers nog wat pesto op tafel.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Snij de aubergine in kleine blokjes en de champignons in schijfjes.

  2. Verwijder de zaadlijsten uit de paprika's. Snij de paprika's in blokjes.

  3. Verhit de olijfolie in een kookpan en doe er de gesneden groenten in. Laat al roerend 2 min. stoven en voeg 1,5 dl water en 1/4 blokje kippenbouillon toe. Roer om en laat 5 min. afgedekt zachtjes sudderen.

  4. Doe er de kruidenkaas in en verwarm al roerend. Breng op smaak met ± 1 koffiel. pesto en peper (zout is niet nodig, de kaas en de kippenbouillon zijn zout genoeg).

  5. Kook intussen de ravioli gedurende 5 min. in 4 L lichtgezouten water. Giet af en laat even uitlekken. Schep onder de saus.

  6. Dien onmiddellijk op. Geef er geraspte kaas bij en zet voor de liefhebbers nog wat pesto op tafel.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 511 kcal
Vet 20.9 g
Koolhydraat 58.4 g
Eiwit 19.9 g

Bekijk het recept digitaal