- Bewaar

- Bewaar
Ravioli in tomatensaus met groenten
Onze drankensuggesties
Wijn Château de Vaugelas 'Le Prieuré' A.C. Corbières Wijn Intens gekleurde wijn, krachtig, kruidig en pittig, karaktervol. Kan 2 tot 4 jaar bewaren of jong gedronken worden. Wijn Terra dei Messapi D.O.C. Brindisi Rosso Italië Wijn Robijnrode wijn uit Puglia (Zuid-Italië) van vooral negro amaro-druiven. Die bezorgen de wijn een fruitige neus, een rijpe smaak en een sappige afdronk. Aanrader bij Italiaanse en vleesgerechten.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Snij de wortelen in blokjes.
-
Snij de selder in blokjes.
-
Snij de gekookte ham in reepjes.
-
Laat de groenten stoven in 1 eetl. olijfolie gedurende 2 min.
-
Leng aan met de rode wijn en 1 dl water. Voeg de tomatenstukjes, het bouillonblokje en de tomatenpuree toe en meng goed door elkaar. Voeg de gekookte hamreepjes toe. Laat de saus afgedekt verder sudderen gedurende 15 min. Breng op smaak met peper en zout.
-
Kook intussen de ravioli gaar gedurende 5 min. in 4 L lichtgezouten kokend water en giet af.
-
Schep de ravioli onder de saus en laat even verwarmen. Strooi er de gemalen gruyèrekaas over en dien op.
Onze drankensuggesties
Wijn Château de Vaugelas 'Le Prieuré' A.C. Corbières Wijn Intens gekleurde wijn, krachtig, kruidig en pittig, karaktervol. Kan 2 tot 4 jaar bewaren of jong gedronken worden. Wijn Terra dei Messapi D.O.C. Brindisi Rosso Italië Wijn Robijnrode wijn uit Puglia (Zuid-Italië) van vooral negro amaro-druiven. Die bezorgen de wijn een fruitige neus, een rijpe smaak en een sappige afdronk. Aanrader bij Italiaanse en vleesgerechten.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Snij de wortelen in blokjes.
-
Snij de selder in blokjes.
-
Snij de gekookte ham in reepjes.
-
Laat de groenten stoven in 1 eetl. olijfolie gedurende 2 min.
-
Leng aan met de rode wijn en 1 dl water. Voeg de tomatenstukjes, het bouillonblokje en de tomatenpuree toe en meng goed door elkaar. Voeg de gekookte hamreepjes toe. Laat de saus afgedekt verder sudderen gedurende 15 min. Breng op smaak met peper en zout.
-
Kook intussen de ravioli gaar gedurende 5 min. in 4 L lichtgezouten kokend water en giet af.
-
Schep de ravioli onder de saus en laat even verwarmen. Strooi er de gemalen gruyèrekaas over en dien op.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château de Vaugelas 'Le Prieuré' A.C. Corbières Wijn Intens gekleurde wijn, krachtig, kruidig en pittig, karaktervol. Kan 2 tot 4 jaar bewaren of jong gedronken worden. Wijn Terra dei Messapi D.O.C. Brindisi Rosso Italië Wijn Robijnrode wijn uit Puglia (Zuid-Italië) van vooral negro amaro-druiven. Die bezorgen de wijn een fruitige neus, een rijpe smaak en een sappige afdronk. Aanrader bij Italiaanse en vleesgerechten.