Ravioli met saffraanroom
Ravioli met saffraanroom

Ravioli met saffraanroom

10 min.
Aperitiefhapje
40 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 29 kcal
Vet 1.6 g
Koolhydraat 2.7 g
Eiwit 0.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Kook de ravioli gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking) en giet af. Bak de sjalot glazig in de boter en voeg de room toe. Laat tot de helft inkoken en kruid met saffraan, peper en zout. Meng de ravioli onder de saus en verdeel over de lepels.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Kook de ravioli gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking) en giet af. Bak de sjalot glazig in de boter en voeg de room toe. Laat tot de helft inkoken en kruid met saffraan, peper en zout. Meng de ravioli onder de saus en verdeel over de lepels.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 29 kcal
Vet 1.6 g
Koolhydraat 2.7 g
Eiwit 0.7 g

Bekijk het recept digitaal