- Bewaar

- Bewaar
Ribbetjes met zoete aardappel en bloemkool
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Wijn Château Artix 'Les Murailles' A.O.P. Minervois
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
15 min. + 40 min. in de oven
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Schil de zoete aardappel en snij in blokjes van max. 1 cm. Snipper het knoflook fijn en meng met de helft van de olijfolie onder de zoete aardappel. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout.
-
Snij de bloemkool in roosjes van max. 2 cm en meng er de rest van de olijfolie onder. Kruid met peper en zout.
-
Schik de ribben, de zoete aardappel en de bloemkool op een bakplaat met bakpapier. Zet 40 min. in de voorverwarmde oven.
-
Snipper de lente-uitjes fijn en meng onder de zure room. Kruid met peper en zout. Serveer bij de geroosterde groenten en de ribben.
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Wijn Château Artix 'Les Murailles' A.O.P. Minervois
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
15 min. + 40 min. in de oven
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Schil de zoete aardappel en snij in blokjes van max. 1 cm. Snipper het knoflook fijn en meng met de helft van de olijfolie onder de zoete aardappel. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout.
-
Snij de bloemkool in roosjes van max. 2 cm en meng er de rest van de olijfolie onder. Kruid met peper en zout.
-
Schik de ribben, de zoete aardappel en de bloemkool op een bakplaat met bakpapier. Zet 40 min. in de voorverwarmde oven.
-
Snipper de lente-uitjes fijn en meng onder de zure room. Kruid met peper en zout. Serveer bij de geroosterde groenten en de ribben.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Wijn Château Artix 'Les Murailles' A.O.P. Minervois