- Bewaar

- Bewaar
Ribbetjes op de BBQ met komkommer-appelsalade
Onze drankensuggesties
Bier Jack’s Precious IPA Blond bier Wijn Dama de Toro Roble D.O. Toro Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (20 min.)
Snipper de selder en de lente-uitjes fijn. Snij de komkommer in dunne linten met een dunschiller.
-
Snij de ongeschilde appel in blokjes. Pers de citroen en besprenkel de appel met het sap.
-
Meng de komkommer met de selder, de appel en de lente-uitjes. Meng de olijfolie met de wittewijnazijn en overgiet er de salade mee. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding op de barbecue (10 min.)
-
Bak de ribbetjes 7 min. aan elke kant op de barbecue. Serveer met de salade en het Turks brood.
Onze drankensuggesties
Bier Jack’s Precious IPA Blond bier Wijn Dama de Toro Roble D.O. Toro Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (20 min.)
Snipper de selder en de lente-uitjes fijn. Snij de komkommer in dunne linten met een dunschiller.
-
Snij de ongeschilde appel in blokjes. Pers de citroen en besprenkel de appel met het sap.
-
Meng de komkommer met de selder, de appel en de lente-uitjes. Meng de olijfolie met de wittewijnazijn en overgiet er de salade mee. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding op de barbecue (10 min.)
-
Bak de ribbetjes 7 min. aan elke kant op de barbecue. Serveer met de salade en het Turks brood.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Jack’s Precious IPA Blond bier Wijn Dama de Toro Roble D.O. Toro Spanje