- Bewaar

- Bewaar
Rigatoni in romige preisaus met gebakken spiering
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Snij de preien in de lengte middendoor en daarna in fijne reepjes van 1/2 cm.
-
Snij de halfgedroogde tomaten middendoor.
-
Verhit de helft van de olijfolie in een kookpot en stoof de prei en de varkensreepjes ± 5 min.
-
Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Roer de verse kaas, de mosterd en de halfgedroogde tomaten onder de prei en de varkensreepjes. Kruid met de oregano, peper en zout. Laat nog 5 min. garen op een zacht vuur.
-
Verhit intussen de rest van de olijfolie in een braadpan en bak de spieringen 3 à 5 min. gaar en goudbruin aan beide kanten.
-
Meng de pasta onder de preisaus.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Snij de preien in de lengte middendoor en daarna in fijne reepjes van 1/2 cm.
-
Snij de halfgedroogde tomaten middendoor.
-
Verhit de helft van de olijfolie in een kookpot en stoof de prei en de varkensreepjes ± 5 min.
-
Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Roer de verse kaas, de mosterd en de halfgedroogde tomaten onder de prei en de varkensreepjes. Kruid met de oregano, peper en zout. Laat nog 5 min. garen op een zacht vuur.
-
Verhit intussen de rest van de olijfolie in een braadpan en bak de spieringen 3 à 5 min. gaar en goudbruin aan beide kanten.
-
Meng de pasta onder de preisaus.