Rigatoni in romige preisaus met gebakken spiering
Rigatoni in romige preisaus met gebakken spiering

Rigatoni in romige preisaus met gebakken spiering

25 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 904 kcal
Energie 3782 kj
Vet 38.2 g
Verzadigd vet 11 g
Koolhydraat 79.6 g
Suiker 9.8 g
Vezel 8.2 g
Eiwit 56.4 g
Zout 1 g
natrium 0.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Snij de preien in de lengte middendoor en daarna in fijne reepjes van 1/2 cm.

  2. Snij de halfgedroogde tomaten middendoor.

  3. Verhit de helft van de olijfolie in een kookpot en stoof de prei en de varkensreepjes ± 5 min.

  4. Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  5. Roer de verse kaas, de mosterd en de halfgedroogde tomaten onder de prei en de varkensreepjes. Kruid met de oregano, peper en zout. Laat nog 5 min. garen op een zacht vuur.

  6. Verhit intussen de rest van de olijfolie in een braadpan en bak de spieringen 3 à 5 min. gaar en goudbruin aan beide kanten.

  7. Meng de pasta onder de preisaus.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Snij de preien in de lengte middendoor en daarna in fijne reepjes van 1/2 cm.

  2. Snij de halfgedroogde tomaten middendoor.

  3. Verhit de helft van de olijfolie in een kookpot en stoof de prei en de varkensreepjes ± 5 min.

  4. Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  5. Roer de verse kaas, de mosterd en de halfgedroogde tomaten onder de prei en de varkensreepjes. Kruid met de oregano, peper en zout. Laat nog 5 min. garen op een zacht vuur.

  6. Verhit intussen de rest van de olijfolie in een braadpan en bak de spieringen 3 à 5 min. gaar en goudbruin aan beide kanten.

  7. Meng de pasta onder de preisaus.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 904 kcal
Energie 3782 kj
Vet 38.2 g
Verzadigd vet 11 g
Koolhydraat 79.6 g
Suiker 9.8 g
Vezel 8.2 g
Eiwit 56.4 g
Zout 1 g
natrium 0.4 g

Bekijk het recept digitaal