- Bewaar

- Bewaar
Rigatoni met kip kerrie en groene selder
Onze drankensuggesties
Wijn Artisans Partisans Pinot & Alicante I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de ui fijn.
-
Snij de ongeschilde appelen in blokjes van 2 cm.
-
Snij de stengels groene selder in de lengte in 2 en daarna in blokjes van 1 cm.
-
Snij de tomaten in kleine stukjes en verwijder de pitjes.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kippenborstfilets 5 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan.
-
Verhit opnieuw 2 eetl. olijfolie in dezelfde pan en bak de ui 1 min. Meng er de selder en de appelen onder.
-
Overgiet met de room en kruid met het kerriepoeder. Schik er de stukken kip op en dek af. Laat 10 à 15 min. verder garen op een matig vuur.
-
Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en lepel er de groentjes over. Serveer met een kippenborstfilet en werk af met de tomatenblokjes.
Onze drankensuggesties
Wijn Artisans Partisans Pinot & Alicante I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de ui fijn.
-
Snij de ongeschilde appelen in blokjes van 2 cm.
-
Snij de stengels groene selder in de lengte in 2 en daarna in blokjes van 1 cm.
-
Snij de tomaten in kleine stukjes en verwijder de pitjes.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kippenborstfilets 5 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan.
-
Verhit opnieuw 2 eetl. olijfolie in dezelfde pan en bak de ui 1 min. Meng er de selder en de appelen onder.
-
Overgiet met de room en kruid met het kerriepoeder. Schik er de stukken kip op en dek af. Laat 10 à 15 min. verder garen op een matig vuur.
-
Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en lepel er de groentjes over. Serveer met een kippenborstfilet en werk af met de tomatenblokjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Artisans Partisans Pinot & Alicante I.G.P. Pays d'Oc