Rigatoni met snoeptomaten en stracciatella
Rigatoni met snoeptomaten en stracciatella

Rigatoni met snoeptomaten en stracciatella

20 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 668 kcal
Energie 2795 kj
Vet 29.5 g
Verzadigd vet 12.6 g
Koolhydraat 77.4 g
Suiker 7.8 g
Vezel 5.5 g
Eiwit 20.3 g
Zout 1.3 g
natrium 0.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min.
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Kook de rigatoni gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  4. Snipper intussen het knoflook fijn en doe samen met de tomaten in een ovenschaal. Kruid met peper en zout. Voeg de takjes rozemarijn en de helft van de olijfolie toe. Zet 10 min. in de voorverwarmde oven.

  5. Meng de rigatoni en de rucola onder de geroosterde tomaten. Verdeel over de borden en werk af met de kaas en de rest van de olijfolie. Werk af met een draai van de pepermolen.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min.
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Kook de rigatoni gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  4. Snipper intussen het knoflook fijn en doe samen met de tomaten in een ovenschaal. Kruid met peper en zout. Voeg de takjes rozemarijn en de helft van de olijfolie toe. Zet 10 min. in de voorverwarmde oven.

  5. Meng de rigatoni en de rucola onder de geroosterde tomaten. Verdeel over de borden en werk af met de kaas en de rest van de olijfolie. Werk af met een draai van de pepermolen.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 668 kcal
Energie 2795 kj
Vet 29.5 g
Verzadigd vet 12.6 g
Koolhydraat 77.4 g
Suiker 7.8 g
Vezel 5.5 g
Eiwit 20.3 g
Zout 1.3 g
natrium 0.5 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. Fantini Farnese Abruzzo – Italië Bier Corsendonk Agnus Blond abdijbier

Bekijk het recept digitaal