- Bewaar

- Bewaar
Rigatoni met snoeptomaten en stracciatella
Onze drankensuggesties
Wijn Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. Fantini Farnese Abruzzo – Italië Bier Corsendonk Agnus Blond abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook de rigatoni gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Snipper intussen het knoflook fijn en doe samen met de tomaten in een ovenschaal. Kruid met peper en zout. Voeg de takjes rozemarijn en de helft van de olijfolie toe. Zet 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Meng de rigatoni en de rucola onder de geroosterde tomaten. Verdeel over de borden en werk af met de kaas en de rest van de olijfolie. Werk af met een draai van de pepermolen.
Onze drankensuggesties
Wijn Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. Fantini Farnese Abruzzo – Italië Bier Corsendonk Agnus Blond abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook de rigatoni gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Snipper intussen het knoflook fijn en doe samen met de tomaten in een ovenschaal. Kruid met peper en zout. Voeg de takjes rozemarijn en de helft van de olijfolie toe. Zet 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Meng de rigatoni en de rucola onder de geroosterde tomaten. Verdeel over de borden en werk af met de kaas en de rest van de olijfolie. Werk af met een draai van de pepermolen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. Fantini Farnese Abruzzo – Italië Bier Corsendonk Agnus Blond abdijbier