Rijkelijk belegde ontbijtbroodjes
Rijkelijk belegde ontbijtbroodjes

Rijkelijk belegde ontbijtbroodjes

Ontbijt
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 280 kcal
Vet 12.6 g
Koolhydraat 33.5 g
Eiwit 7.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Snij de ongeschilde komkommer in de lengte in 2 en schraap er de zaadlijsten uit met een lepel. Snij in dunne halvemaantjes.

  4. Snij de radijzen in dunne schijfjes.

  5. Besprenkel de keizersbroodjes lichtjes met water en bak 12 min. af in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen.

  6. Bereiding:
  7. Snij de broodjes open en besmeer elke helft met de kruidenkaas.

  8. Beleg met de rucola, de radijsjes en de komkommer.

  9. Kruid met pepermix en zeezout.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Snij de ongeschilde komkommer in de lengte in 2 en schraap er de zaadlijsten uit met een lepel. Snij in dunne halvemaantjes.

  4. Snij de radijzen in dunne schijfjes.

  5. Besprenkel de keizersbroodjes lichtjes met water en bak 12 min. af in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen.

  6. Bereiding:
  7. Snij de broodjes open en besmeer elke helft met de kruidenkaas.

  8. Beleg met de rucola, de radijsjes en de komkommer.

  9. Kruid met pepermix en zeezout.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 280 kcal
Vet 12.6 g
Koolhydraat 33.5 g
Eiwit 7.5 g

Bekijk het recept digitaal