- Bewaar

- Bewaar
Rijkelijk belegde ontbijtbroodjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij de ongeschilde komkommer in de lengte in 2 en schraap er de zaadlijsten uit met een lepel. Snij in dunne halvemaantjes.
-
Snij de radijzen in dunne schijfjes.
-
Besprenkel de keizersbroodjes lichtjes met water en bak 12 min. af in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen.
-
Bereiding:
-
Snij de broodjes open en besmeer elke helft met de kruidenkaas.
-
Beleg met de rucola, de radijsjes en de komkommer.
-
Kruid met pepermix en zeezout.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij de ongeschilde komkommer in de lengte in 2 en schraap er de zaadlijsten uit met een lepel. Snij in dunne halvemaantjes.
-
Snij de radijzen in dunne schijfjes.
-
Besprenkel de keizersbroodjes lichtjes met water en bak 12 min. af in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen.
-
Bereiding:
-
Snij de broodjes open en besmeer elke helft met de kruidenkaas.
-
Beleg met de rucola, de radijsjes en de komkommer.
-
Kruid met pepermix en zeezout.