- Bewaar

- Bewaar
Rijst-groentesalade met gemarineerde kipfilet en limoendressing
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Blond Abdijbier Wijn Domaine des Aspras `Les Trois Frères' A.O.P. Côtes de Provence
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Hak de amandelen grof.
-
Snij de ongeschilde komkommer in de lengte in 4 en snij fijn. Snipper de lente-uitjes en de dille fijn.
-
Verkruimel de feta.
-
Halveer de granaatappel en breek de helften open. Haal de pitjes eruit.
-
Rasp de schil van de limoenen en pers ze uit. Doe het limoensap en de limoenzeste in een potje en kruid met peper en zout. Voeg de olijfolie en de rietsuiker toe en roer goed.
-
Doe de rijst in een grote mengkom en roer er de limoendressing onder. Voeg de granaatappelpitten, de komkommer, de grofgehakte amandelen, de verkruimelde feta, de lente-uitjes en de dille toe.
-
Bereiding op de barbecue (± 20 min.)
-
Bak de gemarineerde kipfilets ± 20 min. op de hete barbecue.
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Blond Abdijbier Wijn Domaine des Aspras `Les Trois Frères' A.O.P. Côtes de Provence
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Hak de amandelen grof.
-
Snij de ongeschilde komkommer in de lengte in 4 en snij fijn. Snipper de lente-uitjes en de dille fijn.
-
Verkruimel de feta.
-
Halveer de granaatappel en breek de helften open. Haal de pitjes eruit.
-
Rasp de schil van de limoenen en pers ze uit. Doe het limoensap en de limoenzeste in een potje en kruid met peper en zout. Voeg de olijfolie en de rietsuiker toe en roer goed.
-
Doe de rijst in een grote mengkom en roer er de limoendressing onder. Voeg de granaatappelpitten, de komkommer, de grofgehakte amandelen, de verkruimelde feta, de lente-uitjes en de dille toe.
-
Bereiding op de barbecue (± 20 min.)
-
Bak de gemarineerde kipfilets ± 20 min. op de hete barbecue.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Blond Abdijbier Wijn Domaine des Aspras `Les Trois Frères' A.O.P. Côtes de Provence