Rijst met rundvlees en slaharten
Rijst met rundvlees en slaharten

Rijst met rundvlees en slaharten

Hoofdgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Kook de rijst in gaar in water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  3. Snipper intussen de Romeinse slaharten fijn en kook ze samen met het rundvlees 15 min. in een bodempje water of stoom ze.

  4. Mix de rijst met het vlees en de sla. Voeg de olie toe.

  5. Snipper de platte peterselie fijn en strooi over de bereiding.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Kook de rijst in gaar in water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  3. Snipper intussen de Romeinse slaharten fijn en kook ze samen met het rundvlees 15 min. in een bodempje water of stoom ze.

  4. Mix de rijst met het vlees en de sla. Voeg de olie toe.

  5. Snipper de platte peterselie fijn en strooi over de bereiding.

Bekijk het recept digitaal