- Bewaar

- Bewaar
Rijstballetjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
Enkele uren vooraf
-
Laat de risottorijst ± 25 min. koken in de groentebouillon. Giet af en meng de eidooier, de gemalen mozzarella, het bieslook en de dragon onder de rijst.
-
Strijk het rijstmengsel open op een met bloem bestoven plank, in een laag van 2 cm. Laat volledig afkoelen en snij daarna in stukjes van 2 op 2 cm.
-
Wentel in de bloem en maak er balletjes van. Wentel ze door het losgeklopte eiwit en daarna door het paneermeel.
-
Op het moment zelf
-
Bak de rijstballetjes 3 min. op 180 °C in de frituurpan.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
Enkele uren vooraf
-
Laat de risottorijst ± 25 min. koken in de groentebouillon. Giet af en meng de eidooier, de gemalen mozzarella, het bieslook en de dragon onder de rijst.
-
Strijk het rijstmengsel open op een met bloem bestoven plank, in een laag van 2 cm. Laat volledig afkoelen en snij daarna in stukjes van 2 op 2 cm.
-
Wentel in de bloem en maak er balletjes van. Wentel ze door het losgeklopte eiwit en daarna door het paneermeel.
-
Op het moment zelf
-
Bak de rijstballetjes 3 min. op 180 °C in de frituurpan.