- Bewaar

- Bewaar
Rijstbowl met gemarineerde veggiestukjes
Onze drankensuggesties
Wijn Château Lansade Rosé A.O.P. Bordeaux Bier Estaminet Refined Lager Pils
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Kook de rijst in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Maak met een dunschiller lange linten van de komkommer, schil de wortelen en rasp ze grof. Snij het vruchtvlees van de avocado in kwartjes.
-
Snij de radijzen in 4 en de lente-uitjes in fijne ringen.
-
Meng de mayonaise met de sriracha.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de veggiefilets 3 min. aan elke kant.
-
Verdeel de rijst over kommetjes. Schik er de komkommerlinten, de geraspte wortel, de avocado, radijsjes en lente-ui op. Leg op elke kom een veggiefilet en werk af met de srirachamayonaise.
Onze drankensuggesties
Wijn Château Lansade Rosé A.O.P. Bordeaux Bier Estaminet Refined Lager Pils
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Kook de rijst in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Maak met een dunschiller lange linten van de komkommer, schil de wortelen en rasp ze grof. Snij het vruchtvlees van de avocado in kwartjes.
-
Snij de radijzen in 4 en de lente-uitjes in fijne ringen.
-
Meng de mayonaise met de sriracha.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de veggiefilets 3 min. aan elke kant.
-
Verdeel de rijst over kommetjes. Schik er de komkommerlinten, de geraspte wortel, de avocado, radijsjes en lente-ui op. Leg op elke kom een veggiefilet en werk af met de srirachamayonaise.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château Lansade Rosé A.O.P. Bordeaux Bier Estaminet Refined Lager Pils