- Bewaar

- Bewaar
Rijsthapjes met nootjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de lente-uitjes in ringetjes.
-
Snij de selder en wortelen in blokjes.
-
Snipper de dille fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpan. Bak de rijst met de pijnboompitten en de amandelschilfers al roerend 3 min., tot de rijst doorzichtig wordt en de noten lichtbruin kleuren.
-
Voeg 1/2 L water, selder, wortelen, rozijntjes, lente-uitjes, het verkruimelde bouillonblokje, peper en zout toe. Breng aan de kook en laat 15 min. zachtjes koken.
-
Roer er de dille onder en dien op.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de lente-uitjes in ringetjes.
-
Snij de selder en wortelen in blokjes.
-
Snipper de dille fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpan. Bak de rijst met de pijnboompitten en de amandelschilfers al roerend 3 min., tot de rijst doorzichtig wordt en de noten lichtbruin kleuren.
-
Voeg 1/2 L water, selder, wortelen, rozijntjes, lente-uitjes, het verkruimelde bouillonblokje, peper en zout toe. Breng aan de kook en laat 15 min. zachtjes koken.
-
Roer er de dille onder en dien op.