- Bewaar

- Bewaar
Rijstpotje met prinsessenbonen, omelet en baconreepjes
Onze drankensuggesties
Wijn Floreffe Double Bière d'abbaye foncée
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Voorbereiding (10 min.)
-
Breek de uiteinden van de boontjes.
-
Snij de champignons in 4.
-
Snipper de lente-ui fijn.
-
Breek de eieren.
-
Bereiding:
-
Breng een kommetje met 1 l water en een blokje bouillon aan de kook en kook de rijst gaar (kooktijd zie verpakking).
-
Breng een kom met lichtgezouten water aan de kook en kook de boontjes gedurende 7 min. Giet af en laat schrikken onder koud stromend water.
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de champignons samen met de baconreepjes en de lente-ui gedurende 5 à 6 min. Kruid met peper. Haal uit de pan.
-
Smelt opnieuw 1 eetl. boter in dezelfde pan en bak de eieren gedurende 5 min., Kruid met peper en zout. Snij de omelet in reepjes.
-
Doe de boontjes en de rijst in de kookpot en meng er de groentjes onder. Verdeel er de omeletreepjes onder en serveer onmiddellijk.
Château de Péna A.O.P. Côtes du Roussillon Villages
Onze drankensuggesties
Wijn Floreffe Double Bière d'abbaye foncée
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Voorbereiding (10 min.)
-
Breek de uiteinden van de boontjes.
-
Snij de champignons in 4.
-
Snipper de lente-ui fijn.
-
Breek de eieren.
-
Bereiding:
-
Breng een kommetje met 1 l water en een blokje bouillon aan de kook en kook de rijst gaar (kooktijd zie verpakking).
-
Breng een kom met lichtgezouten water aan de kook en kook de boontjes gedurende 7 min. Giet af en laat schrikken onder koud stromend water.
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de champignons samen met de baconreepjes en de lente-ui gedurende 5 à 6 min. Kruid met peper. Haal uit de pan.
-
Smelt opnieuw 1 eetl. boter in dezelfde pan en bak de eieren gedurende 5 min., Kruid met peper en zout. Snij de omelet in reepjes.
-
Doe de boontjes en de rijst in de kookpot en meng er de groentjes onder. Verdeel er de omeletreepjes onder en serveer onmiddellijk.
Château de Péna A.O.P. Côtes du Roussillon Villages
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Floreffe Double Bière d'abbaye foncée