- Bewaar

- Bewaar
Rijstsalade met granaatappel en gegrilde radicchio
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Speciaalbier Wijn Jean-Claude Mas Syrah-Viognier Reserve 2015 I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Hak de walnootpitten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zak steekt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Snij de kroppen radicchio in 4 gelijke stukken.
-
Halveer de granaatappel en breek de helften open. Haal de pitjes eruit.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Schik de stukken radicchio in een ovenschaal en besprenkel met de balsamicoazijn, de honing en de grofgehakte walnootpitten. Zet 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit ondertussen de olijfolie in een kookpot en bak de fijngesnipperde ui en het knoflook glazig. Kruid met de ras el hanout.
-
Meng er de rijst onder en overgiet met 4 à 5 dl water. Kook de rijst gaar (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Meng de granaatappelpitjes onder de rijst en schik er de stukken gegrilde radicchio bovenop.
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Speciaalbier Wijn Jean-Claude Mas Syrah-Viognier Reserve 2015 I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Hak de walnootpitten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zak steekt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Snij de kroppen radicchio in 4 gelijke stukken.
-
Halveer de granaatappel en breek de helften open. Haal de pitjes eruit.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Schik de stukken radicchio in een ovenschaal en besprenkel met de balsamicoazijn, de honing en de grofgehakte walnootpitten. Zet 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit ondertussen de olijfolie in een kookpot en bak de fijngesnipperde ui en het knoflook glazig. Kruid met de ras el hanout.
-
Meng er de rijst onder en overgiet met 4 à 5 dl water. Kook de rijst gaar (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Meng de granaatappelpitjes onder de rijst en schik er de stukken gegrilde radicchio bovenop.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Speciaalbier Wijn Jean-Claude Mas Syrah-Viognier Reserve 2015 I.G.P. Pays d'Oc