- Bewaar

- Bewaar
Rijstsalade met mango en gojibessen
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Speciaalbier Wijn Signature du Cléray Chenin Blanc - A.O.P. Anjou
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water. Giet opnieuw af.
-
Schil ondertussen de mango en snij het vruchtvlees in kleine blokjes.
-
Schil de sinaasappel tot op het vruchtvlees en snij de partjes van tussen de vliesjes. Doe dat boven een kommetje en vang het sap op.
-
Maak een dressing met het sinaasappelsap, de yoghurt en de esdoornsiroop. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Meng de rijst met de hamreepjes, de mangoblokjes, de sinaasappelpartjes en de yoghurtdressing.
-
Verdeel de jonge slamix over de borden en leg er de rijst met hamreepjes op. Bestrooi met de noten en de gojibessen.
-
Afwerking:
-
Dien op met stokbrood.
Originele tip: doe alle ingrediënten van dit slaatje in aparte bokalen (zie foto op p. 3), de stevigste ingrediënten onderaan. Zet in de koelkast. Draai net voor het opdienen de bokalen om op een bord. Zo verdeelt de dressing zich mooi over het slaatje.
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Speciaalbier Wijn Signature du Cléray Chenin Blanc - A.O.P. Anjou
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water. Giet opnieuw af.
-
Schil ondertussen de mango en snij het vruchtvlees in kleine blokjes.
-
Schil de sinaasappel tot op het vruchtvlees en snij de partjes van tussen de vliesjes. Doe dat boven een kommetje en vang het sap op.
-
Maak een dressing met het sinaasappelsap, de yoghurt en de esdoornsiroop. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Meng de rijst met de hamreepjes, de mangoblokjes, de sinaasappelpartjes en de yoghurtdressing.
-
Verdeel de jonge slamix over de borden en leg er de rijst met hamreepjes op. Bestrooi met de noten en de gojibessen.
-
Afwerking:
-
Dien op met stokbrood.
Originele tip: doe alle ingrediënten van dit slaatje in aparte bokalen (zie foto op p. 3), de stevigste ingrediënten onderaan. Zet in de koelkast. Draai net voor het opdienen de bokalen om op een bord. Zo verdeelt de dressing zich mooi over het slaatje.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Speciaalbier Wijn Signature du Cléray Chenin Blanc - A.O.P. Anjou