- Bewaar

- Bewaar
Risonesalade met veggieworst
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Dubbel Abdijbier Wijn Duc de Lerme Languedoc 2012 A.O.P. Languedoc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Kook de risone in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af, spoel onder koud stromend water en laat afkoelen.
-
Snij de ongeschilde komkommer in blokjes van 1/2 cm en snipper de koriander fijn.
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Meng de blokjes komkommer, de zongedroogde tomaten en de pijnboompitten onder de risone.
-
Meng de olijfolie met het citroensap en kruid met peper en zout. Roer de dressing onder de risone.
-
Bak de veggieworsten 3 à 4 min. op de barbecue tot ze vanbinnen goed warm zijn.
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Dubbel Abdijbier Wijn Duc de Lerme Languedoc 2012 A.O.P. Languedoc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Kook de risone in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af, spoel onder koud stromend water en laat afkoelen.
-
Snij de ongeschilde komkommer in blokjes van 1/2 cm en snipper de koriander fijn.
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Meng de blokjes komkommer, de zongedroogde tomaten en de pijnboompitten onder de risone.
-
Meng de olijfolie met het citroensap en kruid met peper en zout. Roer de dressing onder de risone.
-
Bak de veggieworsten 3 à 4 min. op de barbecue tot ze vanbinnen goed warm zijn.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Dubbel Abdijbier Wijn Duc de Lerme Languedoc 2012 A.O.P. Languedoc